Гала 💟 Ольга

Зволожувальні тонер-педи для сяйва шкіри Needly

Люблю мінімалістичний дизайн засобів, Needly якраз підпадає під такий критерій.

Хотілось щось спробувати. Пробничків не багато.

🌼

Тонер-педи з фірмовим рослинним комплексом Vita C_Trus, що містить природній вітамін С, це чудовий спосіб замінити декілька кроків у вашому догляді на один мультифукціональний засіб. За рахунок своєї особливої сітчатої поверхні педи допомагають доочистити шкіру від залишків очищувального засобу, видалити відмерлі клітини, а також чудово зволожують, оживляють, вирівнюють колір шкіри та надають їй привабливе здорове сяйво.

🌼

В пробничку дві подушечки та багато есенції. Одна сторона подушечки в сіточку, друга - гладенька. Я думала буде царапати обличчя, але це дуже м'яка механічна ексфоліації, дуже ніжна. 🌺

Есенцією хочеться намастити все тіло. 🥰Має майже невідчутний аромат, я би назвала його свіжим ароматом чистоти. Відчуття зволоження, догляду.🤗 Має легкий липкий фініш, але він мені не заважає. Потримала на обличчі 20 хв, полежала, відпочила, далі нанесла крем. Відчуття зволоження за захисту шкіри в таких похмурий☔, холодний день.🍂

Звичайно треба робити курс таких процедур для візуального результату. Проте такий затест дуже підняв настрій, додав приємних вражені від бренду і хочеться надалі пізнавати їх продукти.

Тест на "натуральніть" - киця понюхала руки в есенції і не втікла. Це гарний знак 😉