olena_glossy

Гідрофільний олео-бальзам | EVO Derm

Гідрофільний олео-бальзам | EVO Derm
Гідрофільний олео-бальзам | EVO Derm
Гідрофільний олео-бальзам | EVO Derm

Олео-гель від українського виробника EVO Derm чудово розчиняє макіяж, якісно та делікатно очищає шкіру та пори. Розповідаю детальніше 👇

Пакування. Виробник пропонує два варіанти: 30 мл та 100 мл. Показую обидва варіанти 😉

Мініатюрка в білій матовій тубі. Мінімалізм на висоті: матова етикетка з чорними написами. Чорна гвинтова кришечка зі збільшеною основою з гранями, тож туба стійко на ній стоїть. Є додатковий фольгований захист отвору. Такий варіант зручний для знайомства з продуктом та для випадків, коли треба взяти засіб із собою.

Повнорозмірний продукт у баночці з грубого темного скла. Глянцева чорна гвинтова кришечка, під нею додаткова біла пластикова кришечка-мембрана, яка легко знімається завдяки «хвостику». Мінімалістична біла етикетка з чорними написами на баночці та кришечці. Лопатки в комплекті немає, тому використовую свою.

Термін придатності після відкривання 6 міс.

Консистенція та аромат. Текстура густа гелева, менш жирна ніж у типових гідрофільних бальзамів (принаймні тими, що користувалась). Олео-гель прозорий з жовтим відтінком. Аромат солодкий фруктовий, на шкірі після змивання не зберігається.

Враження від використання. Олео-гель доволі економний у використанні завдяки своїй текстурі. Його потрібно нанести на суху шкіру легкими втираючими рухами. Злегка змочити кінчиками пальців та продовжити масажувати. При контакті з водою гель добре емульгується, утворюючи ніжне молочко. Далі його потрібно ретельно змити теплою водою.

Після вмивання не залишається жодного відчуття жирності, але як і гідрофільну олійку я додатково очищаю шкіру ніжним гелем для вмивання чи пінкою.

Який результат?

  • Олео-гель чудово розчиняє косметику. Для мене важливо гарно очищати шкіру після нанесення тональних засобів, інакше висипи гарантовані, але олео-гель справляється на усі 100%. Хоч я і не люблю такими засобами змивати макіяж очей (мені більше подобається розмочити його міцеляркою) для чистоти експерименту декілька разів спробувала. Нема жодного подразнення, очі не печуть. P.S. Видно на фото, що лише червону Vinyl треба домити повторно.
  • Олео-гель якісно очищає пори (у мене жирний тип шкіри і такими засобами я користуюсь навіть коли не наношу макіяж), а звідси менше чорних цяток та висипів. Сам по собі пори він не забиває (хоча це індивідуально).
  • Максимально комфортний: зручно наноситься та розподіляти по обличчю, економний та не лишає жирного сліду після змивання.
  • При розподілі по шкірі він трішки підтоплюється, але не до стану олії, він щільніший, тому не тече. Для мене такий формат набагато зручніший у використанні.
  • Склад лаконічний, що знижує ризик забивання пор (а якщо не пощастить - простіше дослідити «хто ворог»).

Склад для допитливих: Glycerin, Caprylic/Capric Triglycerides, (Ricinus communis) Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Polyglyceryl-3 cocoate, Sucrose Stearate, Lecithin, Sunflower seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Licorice (Glycyrrhiza glabra) Root CO2 Extract, Parfum.

Емоленти + олії + емульгатори. Корисності у склад:

◾️ Олія виноградних кісточок - освіжає та тонізує шкіру, повертає їх еластичність

◾️ Антиоксидантний комплекс Tocoblend AT (Lecithin, Sunflower seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol) - зволожує та пом’якшує шкіру, бореться з вільними радикалами

◾️ Екстракт коріння солодки (лакриці) - знімає подразнення, регулює водно-сольовий баланс, має протизапальну дію.

Гідрофільний олео-бальзам від EVO Derm якісно очищає шкіру, комфортний у використанні, не забиває пори, тому щиро можу його рекомендувати.