Anna_feerie

Блиск та суперстійкість

Блиск та суперстійкість

Можу з впевненістю сказати, що Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink - найстійкіша помада, яка в мене була. В мене відтінок 20 Coy і це така краса, він не надто яскравий, при тому дуже гарно освіжає, робить образ більш святковим та свіжим. А ще я в захваті від того, як ця помада блищить (а плюс ще додамо сюди стійкість - і це взагалі унікальний продукт як на мене)). Є деякі нюанси при використанні, про них розповім нижче🤗.

Блиск та суперстійкість

Нюанс 1 - перед застосуванням вінілову помаду треба добре потрясти (там в середині міститься кулька, яка змішує продукт і робить текстуру рівномірною.

Нюанс 2 - оскільки це стійкий продукт, то раджу готувати губи перед використанням (я зазвичай наношу зволожуючий бальзам за півгодини до фарбування, тоді помада не сушить вуста і відчувається максимально комфортно).

Нюанс 3 - мій відтінок (20 Coy) надзвичайно красивий, але якщо ви паталогічно уникаєте холодного підтону, то краще протестувати перед покупкою, адже тут є натяк на ліловий💜 (саме за це так її люблю, бо я фанат фіолетових помад)).

Нюанс 4 - для демакіяжу знадобиться дійсно ефективний засіб (наприклад, моя минула гідрофільна олія від Manyo не змогла справитись)). Наразі я змиваю свою помадку міцелярною водою від Нівеа - https://club.makeup.com.ua/post/26636/

З особливостями розібрались, тож далі - фарбуємось і кайфуємо😆. Я кожного разу дивуюсь, як красиво цей вініл виглядає на моїх губах. Аромат в помади карамельний, дуже приємний. Спонж звичайний для такого роду продуктів, не надто великий і цілком зручний.

Наноситься тонким шаром, при цьому можна легко нашарувати за потреби. Помада лягає рівно, не комкається та не збирається в смужку. Блиск виглядає дорого та соковито, це не дзеркальна поверхня, а така зволоженість і легка сяйність 🤩. Якщо попити каву або перекусити, вініловий шар зникає, залишаючи стейн, який нікуди не дінеться протягом дня. Тоді помада виглядає матовою (можна поновити або ж залишити так, адже це теж дуже компліментарно виглядає).

Однозначно рекомендую спробувати ці помади, тому що це справді незвичний формат і класна якість💜.