Mila__Mi

Неочікувана дія на проблемній шкірі, всього за декілька днів

Хто давно мене читає, той знає, що я обожнюю засоби з гіалуроновою кислотою 💦 Обираючи нові сироватки/крема/тонік/тонкому чи маски я завжди зверну увагу саме на цей компонент. Тому я не змогла пройти повз цієї сироватки. І можу сказати, що ефект мене більш ніж потішив 🥰

Баночка з напівматового скла. Можна контролювати розхід засобу 👌🏻

Дизайн мінімалістичний та дуже естетичний, як і інші засоби бренду. На зворотній стороні вказаний склад та спосіб застосування.

У складі містить:
сок алое вера - зволожує, заспокоює шкіру та знімає подразнення і почервоніння
трегалоза - має здатність захищати та підтримувати життєдіяльність клітин при крайньому ступені зневоднення. Зволожує, пом'якшує та захищає
бетаїн - зволожує та ідеально підходить для чутливої і проблемної шкіри
ферментований корінь редьки - захищає шкіру від різних шкідливих речовин
гіалуронат натрію - зволожує на глибокому рівні, тонізує, пом'якшує, регенерує та розгладжує
аргінін - амінокислота, яка міститься у водоростях; зволожує та покращує мікроциркуляцію
рослинний гліцерин - зволожує та утримує вологу
дегідрооцтовв кислота - володіє бактерицидною дією

Піпетка дуже зручна, гарно набирає засіб, не затримує його і добре дозується.

Аромат солодкувато-травяний, трохи з лікарськими нотками. Найбільше відчувається, якщо понюхати біля отвору. На обличчі після нанесення я взагалі його на собі не чую.

Колір прозорий.

Консистенція ріденька і трошки слизькувата, через екстракт алое вера і трегалозу у складі. Аби простіше було понятно, нагадує сік алое, але без відчуття липкості після.

Сироватку наношу на попередньо тонізовану шкіру обличчя (після тонеру). Завдяки своїй рідкій консистенції вона дуже легко розподіляється і поглинається шкірою буквально за кілька хвилин.

Причому мені подобається, що вона не лишає липкості після себе. Навпаки, шкіра така гладенька і оксамитова на дотик.

Користуюся нею я вже два тижні, але позитивні зміни на шкірі помітила вже через 3-5 днів застосування. А найбільш помітні зміни були через 1,5 тижні використання сироватки. Що ж саме? А це зменшення точкових (і доволі не малих) запалень.

Постакне періодично дає про себе знати, та й точкові запалення бувають: через вживання солодкого, чи молочних продуктів, чи коли пробую щось нове в догляді, а воно не підходить (буває, що поробиш).

І що ж робить у цьому випадку дана сироватка?

🌿 зменшує запалення та освітлює постакне

🌿 додатково зволожує

🌿 регулює роботу сальних залоз

🌿 розгладжує шкіру та підвищує її еластичність

▫️не забиває пори

Дана сироватка точно підійде комбінованій, жирній та проблемній шкірі, шкірі схильній до запалень.

Влітку її можна використовувати на тонік/тонер соло, а в прохолодну пору року обов'язково покриваємо кремом. Хоча загалом сироватки з гіалуроновою кислотою потрібно покривати кремом, але влітку (особливо жирній та комбінованій шкіри) треба дивитися індивідуально.

Але я додаю її до свого списку працюючих сироваток на проблемній шкірі 👌🏻І раджу звернути на неї увагу 🤍