Ta_nyaaaaaaa

Потужне зволоження з легкою текстурою

Потужне зволоження з легкою текстурою
Потужне зволоження з легкою текстурою
Потужне зволоження з легкою текстурою

Цей крем я придбала за рекомендацією дерматолога. У мене не супер-, але схильна до сухості шкіра, однак найбільша її проблема - це ЧУТЛИВІСТЬ. Тому у період, коли моя шкіра була червона і подразнена просто від усього, тоді мені порадили цей крем.

З брендом раніше знайома не була. Виявляється це відносно молодий французький бренд, який славиться ефективними засобами, розробленими спеціалістами з різних сфер (хімія, дерматологія, біологія, косметологія).

Крем був запакований у звичайну коробку, тут зупинятися не буду.

Ціна близько 600 грн.

Об‘єм туби 40 мл.

Крем зовсім не має запаху, що і чудово для чутливої шкіри.

Хоч він і призначений для сухої та дуже сухої шкіри, проте має відносно легку, саме кремову текстуру, проте доволі насичену, яка швидко поглинається шкірою, при цьому не залишаючи відчуття плівки.

У складі містить масло ши, що зволожує і живить шкіру, глицерин для зволоження і утримання вологи, а також алантоїн для заспокоєння і відновлення, зменшення запалення.

Шкіра у мене чутлива, проблемна. Часто трапляються комедони.

Від цього крему нових висипань не траплялося. Натомість він гарно заспокоює усі почервоніння, подразнення. Також мені сподобався ефект глибокого і тривалого зволоження. Ним мені подобається і закривати активи, бо він потужно відновлює за ніч.

Не знаю як він би справився з дуууже сухою шкірою, можливо навіть не вистачило зволоження через легку текстуру… тут точно не скажу.

Однак для моєї комбі чутливої шкіри з проявами куперозу - це знахідка 💕