У світі ідеальних кремів...
Денний зволожуючий крем з Диктамелієй і червоним виноградом BIOselect Hydrating Day Cream For Oily And Mixed Skin
Привіт, дівчатка. Продовжую далі знайомитись з брендом BIOselect і розумію, що це саме ті продукти, які шукала моя шкіра. Без перебільшень - креми просто ідеальні! Розповідаю більш детально...
Цього разу я обрала для себе Денний зволожуючий крем з Диктамелієй та червоним виноградом для жирної та комбінованої шкіри. Він представлений у скляній матовій баночці об'ємом 50г, має захисну коробку та інструкцію всередині неї. Також порадувала захисна мембрана. В цілому, пакування на вищому рівні!
Текстура крему наче повітряна, вона легка, але при нанесенні поживна. Глибоке зволоження відчувається одразу!
Аромат легкий, натуральний. Він не дуже приємний, як на мене, але після нанесення на шкірі зовсім не відчувається.
Дуже порадував склад, він абсолютно натуральний і містить багато корисних компонентів, таких як : авокадо, вітамін е, гіалуронова кислота, жожоба, оливкова олія, рис, розмарин.
Формула крему розроблена просто якимись чародіями, бо він чудово зволожує, от прям 10/10, при цьому не залишає відчуття жирності чи блиску, не викликає висипань і круто вписався в повсякдення.
Для моєї комбінованої шкіри - це знахідка! Я задоволена якістю і з впевненістю можу радити його всім, хто має жирний чи комбі тип шкіри.
Гадаю, що всі пам'ятають, що жирна шкіра може бути через недостатнє зволоження, тож не бійтеся додавати крем у свою рутину ❤️
Коментарі (0)