Про ще один сольовий скраб Mayur)
На цей раз "іланг-іланг та лимон"💛
Всім привіт✌️
Я продовжую досліджувати світ скрабів для тіла від Mayur. Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від соняної баночки з сольовим скрабом "іланг-іланг та лимон"👇
💛 Пакування
Скраб представлений у невеликій баночці із міцного пластику. Баночка зовсім маленька, з долоньку, на фото з сайту вона здається більшою).
Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується.
Під кришкою нема захисної мембрани, що є невеличким недоліком. Проте, бачила у інших дівчаток, що на новенких баночках вже є мембрана, мабуть, бренд вже вирішив цей недолік).
Вага: 250 гр, витрата економічна.
💛 Трохи про склад
Склад скрабу без якихось спецефектів, але повністю натуральний, за що я і люблю Mayur. Також хочу зазначити, що скраб пройшов незалежну сертифікацію, яка підтверджує, що в ньому високий відсоток натуральних інгредієнтів (COSMOS Approved/ECOCERT). Серед них:
- Морська сіль: Діє як абразив, видаляючи ороговілі клітини шкіри. Також має мінералізуючу дію.
- Кокосова олія: Живить та зволожує шкіру, створює захисний бар'єр. Має антибактеріальні властивості.
- Рослинний гліцерин: Зволожувач, притягує вологу до шкіри.
- Ефірна олія іланг-іланга: Має заспокійливу, антисептичну дію, покращує настрій.
- Ефірна олія лимона: Освіжає, тонізує шкіру, має антисептичні властивості.
- Органічний екстракт кокоса: Додатково живить і зволожує шкіру, має антиоксидантні властивості.
Скраб не викликав в мене жодних алергічних реакцій, але тут важливо відзначити, що я використовувала його тільки для тіла, для обличчя не ризикую).
Це вже моя 4-та баночка скрабу від Mayur, тому точно можу сказати, що майже всі скраби мають різний склад, відповідно і різний ефект/текстуру). Раніше, я була впевнена, що вони відрізняються лише ароматом).
💛 Консистенція та аромат
- Консистенція скрабу нагадує щільний пластилін, що дозволяє йому добре тримати форму. На дотик приємний, без липкості, жирності та олійності
- Абразивні частинки крупні, відчутні, що робить скрабування більш інтенсивним та жорстким. Якщо ви шукаєте делікатний пілінг, цей продукт точно не для вас. Також, можу сказати, що скраб не треба використовувати для обличчя, бо може травмувати шкіру.
- Аромат насичений, доволі яскравий. Він свіжо-цитрусовий з легкою трав'яною ноткою та дуже помітним синтетичним відтінком, який псує все. Мені аромат не дуже сподобався, але на щастя, на шкірі він не залишається, тому не викликає жодного дискомфорту.
💛 У використанні
Я використовую скраб тільки для тіла, один раз на тиждень, все за стандартом).
- Побачила у відгуках, що дівчина викорустовує скраб на суху шкіру🥲 та дуже захотілося зазначити, що скраб потрібно використовувати на вологій шкірі, про що каже й виробник, пожалійте свою шкіру)
- Скраб добре розподіляється, не сипеться та не липне до шкіри.
- Абразивні частинки працюють справді жорстко, до "скрипу". Якщо у вас чутлива шкіра і ви любите делікатне очищення, краще звернути увагу на кавовий скраб бренду. Для мене це цілком приємне очищення, я полюбляю такий хардкор).
- Скрабуючі частинки не швидко розчиняються у воді, але не налипають на ванну і не прилипають до шкіри, добре змиваються.
- Скраб не залишає на шкірі ніякої олійності та жирності, для мене це супер-важливо. Проте, після його використання хочеться використати поживний крем).
- Скраб хоч і жорсткий, але шкіру не травмував, але звичайно, що не потрібно його використовувати на ділянках де є активні висипи та подразнення.
💛 Ефект
- Дуже гарно очищує шкіру, полірує до скрипу.
- Після його використання відчувається чистота та свіжість.
- Робить шкіру гладкою та приємною на дотик.
- Очищення жорстке, тому після скрабу відчувається невелика, але все ж таки - стягнутість, хочеться нанести жирненький, поживний крем.
- Не травмував шкіру, не викликав жодних алергічних реакцій.
- Не дуже приємний, надто активний синтетичний аромат
Мені подобається дія цього скраба для тіла, але через аромат точно не повторю(.
Дописи про ще 3 скраби від Mayur за посиланнями:
- Натуральний сольовий скраб "Апельсин і вербена" - поки мій фаворит) - https://club.makeup.com.ua/post/27387/
- Натуральний кавовий скраб - мені не сподобався через олійність, але сподобається тим, хто полюбляє делікатне очищення - https://club.makeup.com.ua/post/33450/
- Натуральний сольовий скраб "Лаванда" - приємний, розслаблюючий - https://club.makeup.com.ua/post/39227/
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)