Strange Love

Крем для тіла за мульйон гривень, який не робить дива

Крем для тіла за мульйон гривень, який не робить дива

Frangipani Monoi Body Cream прекрасно підійде для догляду за шкірою під час відпочинку, навіть тропічний запах моної на це натякає. Проте моря мені не бачити до перемоги, тому розповім про досвід користування дома!

Крем для тіла за мульйон гривень, який не робить дива

Перше враження - запах. Він дуже інтенсивно-солодкий, нагадує аромат дорого крему для засмаги, однозначно на любителя. Думаю, багато кому не зайде. Але мені такі аромати подобаються. Консистенція приємна, спочатку здається, що доволі жирна, проте на шкірі швидко тає і перетворюються на доволі водянисту, швидко вбирається шкірою, не залишаючи плівку.

Шкіра зволожена і захищена, вона стає приємною на дотик і зникає її матовість від сухості. Запах тримається на шкірі ще 20-30 хв, не більше. Проте при
близьких поцілунках його буде чути довше.

Раніше цей крем для тіла вартував близько 1500 грн, зараз ціна знизилася. Чи вартував він своїх грошей? Не думаю. Плата більше йде за відомий бренд, як на мене, адже ніякого дива я не бачу після використання. Крем як крем. Засоби від Rituals , до речі, здаються мені поживнішими і дешевшими, той самий крем для тіла Rituals of sakura значно краще зволожує пересушену шкіру.