ksnklb

Ніжний крем для зволоження

Ніжний крем для зволоження

Зазвичай моїй шкірі не просто підібрати крем, який буде добре вбиратись, не забивати пори, зволожувати шкіру та при цьому залишати природний фініш.
Зараз я власне користуюсь цим кремом і так, бачу гарне зволоження, та навіть живлення шкіри. Оскільки у мене комбінований тип шкіри, то я боялась, що крем буде довго поглинатись, та ні – одразу звісно він лежить легким сяючим шаром на моїй шкірі, та за кілька хвилин поглинається, залишаючи легкий природний блиск, шар цей не липкий, тому по ньому можна сміливо наносити спф та косметику. Наношу крему зовсім небагато, адже він легко розпридіється по шкірі, тому не помічала, щоб спф по ньому скочувався. Єдиний такий момент, я помітила, що через сяйво, крем трішки підкреслює пори, та через те, що не забиває їх і не робить "кратерами", це виглядає нормально.
І тут ми дійшли до самого крему, він справді має таку кремову текстуру, не важку, трішки навіть наче вона гелева, однорідна та приємна до шкіри, адже наче тане на ній при нанесенні. Запах також кремовий, косметично-свіжий, тут він дуже в тему.
І баночка, об'ємом 50ml, така блакитна, також в тему цієї гіалуронової лінійки, всередині під кришечкою можна знайти захисну мембрану.
А от у складі є зволожуючі компоненти, емоленти, цетеариловий спирт, фосфоліпіди, сквален, природний ефір оливкової олії, гіалуронат натрію, амінокислоти, знайшлось місце і силікону.

Ніжний крем для зволоження
Ніжний крем для зволоження
Ніжний крем для зволоження
Ніжний крем для зволоження