olena_glossy

У пошуках гелю для душу на основі м’яких ПАРів? Тобі сюди :)

У пошуках гелю для душу на основі м’яких ПАРів? Тобі сюди :)
У пошуках гелю для душу на основі м’яких ПАРів? Тобі сюди :)

Joko Blend випустили лінійку парфумованих гелів та лосьйонів і ці засоби дійсно варті уваги. Чому? Розповім про мого улюбленця серед гелів для душу Spicy Vetiver 💚

Пакування. Матова пластикова пляшка у приємному світло-салатовому кольорі. Прямокутна плоскувата форма з плавними кутами зручна для руки. Лаконічні темні написи на етикетці, чорна кришка фліп-топ щільно закривається, не допускаючи протікання.

Об’єм: 150 мл

У пошуках гелю для душу на основі м’яких ПАРів? Тобі сюди :)
У пошуках гелю для душу на основі м’яких ПАРів? Тобі сюди :)

Склад. Чи часто я заглядаю у склад гелів для душу? Ні. Не бачу в цьому потреби для себе. Але після використання цього гелю, мене дуже зацікавило, що ж туди поклали…

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Allantoin, Panthenol, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Tetramethylacetyloctahydro Naphthalenes, Linalyl Acetate, Vanillin.

Виявляється даний гель для душу на основі м’яких ПАРів (Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate)

Склад збагачений сорбітолом, екстрактом зеленого чаю, алантоїном та пантенолом, які зволожують, сприяють відновленню та пом’якшенню епідермісу, усувають сухість та лущення.

Текстура та аромат. Прозорий гель із ледь жовтуватим відтінком, не надто рідкий (середньої густини).

Піраміда аромату Spicy Vetiver 💚

  • Верхні ноти: імбир, бергамот
  • Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн
  • Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер

Аромат свіжий, але водночас спокійний і заземлений. Декілька секунд відчується яскравий вибух цитрусових нот, які плавно стають м’якшими й солодшими (можливо, це троянда, хоч я її чітко не вловлюю). Далі з’являються землисті нотки завдяки пачулі та ветиверу. Запах приємний, свіжий, ненав'язливий, з помірною інтенсивністю.

Враження від використання. Хоча гель на м’яких ПАРах, він добре піниться. Його божественний аромат злегка відчувається при прийманні душу, а згодом він зберігається на тілі (щоправда, тихо та інтимно).

Він відмінно очищує шкіру, залишаючи її неймовірно м'якою. Навіть без додаткових засобів для догляду (лосьйонів, кремів та баттерів), шкіра відчувається чудово зволоженою. Через це мені було цікаво подивитись, що ж такого цікавого поклали у цей гель ;)

Цей гель – справжня знахідка! А якщо аромат Spicy Vetiver не твій формат, у Joko Blend є інші варіанти: Vanilla Blossom і Oud Rosewood. Тож вибрати є з чого!