Anna_feerie

Яскраві рум'яна від Ламель

Яскраві рум'яна від Ламель

Коли хочеться чогось небазового і яскравого, то краще спробувати спочату бюджетний варіант (а не витрачати гроші на люкс, який ще не факт, що підійде). Тож показую свотчі супер трендових рум'ян Lamel, які повторюють відомі позиції з більш дорого сегменту:

❤️ 407 - червоний відтінок, який при розтушовці створює ефект "морозного" рум'янцю та дуже компліментарно виглядає на світлошкірих брюнетках;

❤️ 406 - той самий ляльковий рожевий, який завоював шалену популярність в бренду Діор, а тут ми маємо можливість випробувати його на собі за дійсно смішні гроші😁;

❤️ 408 - напевно, самий спокійний з усіх трьох, більш приглушений коралово-коричневий, при розтушовці виглядає максимально органічно в щоденних образах.

Яскраві рум'яна від Ламель

1. Пакування тут не надто надійне (але ми всі розуміємо, що продукт бюджетний), тому просто варто обережно до нього ставитись і не кидати в сумку, бо є ризик, що рум'яна можуть розбитися.

2. Пігментація в цієї серії доволі сильна, тож моя порада - набирати на пензлик зовсмі трішечки, потім прибирати зайвий продукт, торкаючись руки або спеціальної палітри, якщо у вас така є)). Краще потім донашарувати, ніж легким рухом перетворити себе на пані-бурячок😅.

В цілому ж ці рум'яна не просто так обожнюють - вони справді яскраві, при належній сноровці з ними легко створювати яскраві мейки і пробувати на собі різні класні техніки (оці всі модні дрейпінги, оверблашинги та ін.). Також в моїй косметичці особливе місце займає відтінок 404 - але його наразі в наявності немає, тому розповім про нього якось іншим разом)).

А скільки у вас квадратиків від Ламель?)