Hrystja_

Cherisher Cherish Mascara

Cherisher Cherish Mascara

Після знайомства з сироваткою для росту вій https://club.makeup.com.ua/post/50678/

мені дуже хотілося спробувати ще щось від Cherisher.

Тому туш стала якраз таким варіантом. До такого виду косметики я ставлюсь дуже вибагливо, мені не всяка туш підходить і дуже рідко знаходиться така, до якої я потім повертаюсь знову.

Ця туш робила всі рекорди, такого я точно не очікувала.

Cherisher Cherish Mascara

Упакування тут, як завжди в Cherisher, все на найвищому рівні. Таку туш можна сміливо комусь дарувати, вона буде виглядати дуже вишукано і презентабельно.

Дуже зручна щіточка, гарно профарбовує вії. Нею зручно користуватися, вона трішки має вигин, тому ефект під кручення також є. Такий формат щіточок мені подобається значно більше, ніж силіконові.

Запах і туші стандартний, мені пахне вітамінами.

Туш має дуже класний склад, тут нема непотрібних компонентів.

В складі екстракт горця багатоквіткового, який зміцнює вії і сприяє їх відновленню; пантенол- глибоко зволожує і дарує віям здоров'я і сяючий вигляд; вітамін Е - доглядає за віями і захищає їх від агресивного впливу зовнішнього середовища; полімери- покривають повністю довжину вій, збільшують обʼєм і довжину.

Я люблю таку косметику, яка не тільки фарбує, а ще й справді корисна. Ця туш виявилась саме такою.

Ефект помітний зразу, після одного нанесення.

Цю туш можна використовувати і на щоденний макіяж (просто наносити одним шаром), і на вечірній (в 2 шари). В 2 шари справді буде ефект "Вау".

Туш ідеально лягає на вії, рівномірно їх профарбовує, протягом дня не осипається. Тут я була вражена, бо це одна з небагатьох тушів, яка ані крихти не скинула під очі.

Я дуже задоволена результатом.

На цю туш я поклалала великі надії, та вона їх навіть перевершила. Значно дорожчі туші не поводились на моїх віях так гарно, як ця.

Туш щиро рекомендую спробувати, вона справді класна. З нею вийде завжди класний макіяж.

Тепер це моя нова ❤️.