Sofiia_Ts

Сироватка для зміцнення та росту волосся Piel Cosmetics

Сироватка для зміцнення та росту волосся Piel Cosmetics

Всім привіт, я уже не вперше згадувала, що останні півроку я страждала сильним випадінням волосся, і не зрозуміло з якої причини, бо всі аналізи були в порядку.

Можливо це було викликано стресом, бо волосся в мене хоч і густе, але досить тонке та не міцне, воно легко ламається навіть без сильних механічних впливів.

При виборі засобу, я стикнулась з одною проблемою, що більшість подібних сироваток містить спирт. Це нормально для таких продуктів, це для того, щоб активні речовини глибше проникали в шкіру голови, але я боялась, що такі методи пересушать мою шкіру і мені доведеться мити не через день, а кожен день.

Тому пошуки продовжились, і мені відкрився такий продукт від Piel, який не має в складі спирту, а лиш активні речовини, які будуть зміцнювати та потовщувати волосину. І також, що є великим плюсом, є зволожувачі, через яких шкіра голови не буде пересушуватись.

І не буду тягнути, прогрес справді є, волосся стало випадати в ДВА РАЗИ! менше, і це враховуючи після літа (я почала використовувати 28 серпня), коли зовнішні фактори були дуже подразнюючими.

Сироватка для зміцнення та росту волосся Piel Cosmetics

Мені надзвичайно подобається пакування Piel своєю мінімалістичністю, продуманістю деталей та soft-touch коробочками.

Сам продукт у вигляді сироватки, у скляній прозорій матовій баночці. Піпетка теж скляна, тому тут з обережністю потрібно використовувати.

Засіб має більш водянисту текстуру, жирність майже не відчувається. Аромат свіжий, м'ятний, не різкий, не відчутний, і швидко вивітрюється.

По інструкції, засіб потрібно наносити курсом 8 тижнів щодня (при швидшому відновленні пошкодженого волосся, 2 рази на день) по 2-3 мл.

Я наносила щодня вечером десь по 2 мл (цілу піпетку), і після цього масажувала щіткою десь 2 хв. Сироватка поглинається в нуль, абсолютно не залишає після себе слідів, на подушці теж нічого немає. Після нанесення відчувається легка свіжість через ментол, але теж цей ефект пропадає десь через 5 хвилин.

В загальному, на жирність голови сироватка майже не вплинула, я не почала мити голову щодня, і це прям великий плюс.

І що по ефекту? Справді, волосся перестало так активно випадати десь через 2,5 тижня використання, воно стало об'ємніше, а бейбі-волоски по голові почали рости 😭 Я була дуже рада замітити ці результати і видихнути, бо я вже почала себе накручувати.

Цю сироватку я використувала з метою потовщення та зміцнення волосин, але получила ще й приємний бонус в прискореному рості. Я продовжую застосовувати щодня.

AQUA, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT, HYDROLYZED PLACENTAL PROTEIN, GLYCERIN, ARTEMIA SALINA EXTRACT, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, APIGENIN, OLEANOLIC ACID, BIOTINOIL TRIPEPTIDE-1, NIACINAMID, GLYCOSPHINGOLIPIDS, HYALURONIC ACID, ARGENTUM СOLLOIDALE, MENTHOL, N-METHYL-2-PYRROLIDONE, CITRIC ACID, DIAZOLIDINYL UREA, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE.

Ця сироватка для шкіри голови має багатий і збалансований склад, який позитивно впливає на шкіру голови та ріст волосся.

Перший активний компонент це екстракт м'яти, який є стимулятором кровообігу, що сприяє активнішому росту.

Гідролізований плацентарний білок стимулює клітинний метаболізм, активізує кровообіг і сприяє поліпшенню клітинного дихання. Також покращує кровообіг і оксигенацію волосяних фолікулів шкіри голови.

Екстракт плодів сереної має протизапальний і антиандрогенний інгредієнт, а також, цікавий факт, стимулює вироблення каталази, ферменту, який, був визнаний винуватцем появи сивого волосся, а саме його дефіциту.

Також засіб містить олеанолову кислоту (стимулятор росту), біотиноїл трипептид (стимулятор росту, зменшує вироблення дигідротестостерону), ніацинамід, кераміди, гіалуронову кислоту, ментол, колоїдне срібло.

Склад містить потужну комбінацію інгредієнтів, які стимулюють ріст волосся, зміцнюють корені та покращують стан шкіри голови.

Сироватку від Piel дуже допомогла вирішити мою особисту проблему випадіння волосся, зміцнила моє волосся і прискорила його ріст.

Якщо ви маєте тонке волосся, чи часто механічно впливаєте на волосся і замітили випадіння, ця сироватка це моя щира рекомендація!