olena_glossy

Експрес-зволоження шкіри за лічені хвилини

Експрес-зволоження шкіри за лічені хвилини
Експрес-зволоження шкіри за лічені хвилини

Тепер зволожити шкіру і повернути їй сяючий вигляд стало ще простіше завдяки масці для обличчя з гіалуроновою кислотою від українського бренду Joko Blend. Чому ця маска варта уваги? Розглянемо детальніше 👇

Експрес-зволоження шкіри за лічені хвилини

Пакування. Зовнішня картонна коробочка у ніжних блакитних тонах. На фоні можна помітити текстуру маски. На ній знайдете всю необхідну інформацію: назва продукту, характеристики, сертифікація, а також детальний опис. Пакування доповнено захисними прозорими наліпками-пломбами

Всередині міститься блакитна туба з білою кришечкою типу фліп-топ, яка щільно закривається з характерним клацанням. Є фольгована захисна мембрана.

Об’єм - 75 мл, термін придатності після відкривання - 6 міс.

Склад: Aqua (Water), Pentylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Trehalose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propanediol, Copper PCA, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Phospholipids, Sphingolipids, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance).

Зволожувачі та пом'якшувачі:

  • Aqua (Water), Pentylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Trehalose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propanediol: допомагають утримувати вологу в шкірі, роблячи її м'якшою і гладкішою.
  • Sodium Hyaluronate (гіалуронова кислота): потужний зволожувач, який заповнює міжклітинний простір і робить шкіру більш пружною та гладкою.
  • Allantoin: має заспокійливі та пом'якшувальні властивості, сприяє загоєнню шкіри.

Активні компоненти:

  • Copper PCA: антиоксидант, який допомагає захистити шкіру від пошкоджень і сприяє її оновленню.
  • Phospholipids, Sphingolipids: природні ліпіди, які зміцнюють шкірний бар'єр і допомагають утримати вологу.

Амінокислоти:

  • Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine: амінокислоти, які є будівельними блоками білків і відіграють важливу роль у зволоженні та відновленні шкіри.

Також у складі є загусники, стабілізатори, консерванти та віддушка.

Ця маска для обличчя має склад, який спрямований на глибоке зволоження, живлення і захист шкіри. Вона підійде для сухої та зневодненої шкіри (такою може бути будь-який тип шкіри), оскільки містить багато зволожуючих компонентів.

Консистенція та аромат. Маска має гелеву текстуру з легким блакитним відтінком, яка буквально говорить: "Готуйся до зволоження!". Її свіжий, ненав’язливий аромат надає процесу ще більше задоволення.

Мій досвід використання:

🔹 Маска неймовірно легко та рівномірно розподіляється шкірою. Я це роблю пензликом :)

🔹 В перші секунди надає приємний ефект прохолоди (який буде комфортним і взимку).

🔹 Її потрібно наносити на чисту суху шкіру і витримувати 10-15 хв. Далі змити теплою водою.

🔹 Зі змиванням виникає нюанс - швидко прощатися зі шкірою вона не хоче через свою гелеву текстуру. Мій лайфхак: змиваю її не руками, а мокрим ватним диском, так суттєво швидше.

🔹 За відчуттями після змивання шкіра “напитана вологою”. На дотик вона м’яка та пружна. Як експрес-засіб для швидкого зволоження та приведення себе до ладу маска мені сподобалась.

🔹 Маска не забиває мені пори (маю попередній негативний досвід від зволожувальної маски від іншого бренду).

Екстразволожувальна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою Joko Blend - чудове доповнення до основного догляду. Вона буде корисною для будь-якого типу шкіри, особливо в опалювальний сезон.