Чорна Юлія ❤

Патчі від запалення

Патчі від запалення

Всім привіт ! Запалення шкіри "не моя тема" , але все буває деколи. І , як то кажуть "час настав" "зорі зійшлися" і я прокинулась "красунею" , по велінню долі в цей же день наткнулась на Iroha Nature SOS Pimple Patches. Користувалася такими штуками вперше, так що далі перші враження.

Що обіцяють патчі : "мінімізують появу почервоніння та забруднень після 2 застосувань. Активна формула із саліциловою кислотою, центелой азіатською та олією чайного дерева ефективно бореться з плямами та чорними точками. Центелла азіатська регенерує шкіру, зменшуючи почервоніння та подразнення протягом ночі."

Що, маємо:

Приклеїла на ніч на 3 трохи роздовбані "прищика" . З пакування дістаються не дуже зручно , особливо якщо треба всього 1 штука, наприклад, а не 3, але не критично.

Самі по собі, завдяки матовій текстурі маскують почервоніння, тож якщо треба вийти на вулицю, то краще з цими пластирями, чиим з "поковиряним" обличчям ) В першу хвилину відчувається легка "печія" в зоні пластиря, але швидко самостійно проходе. За ніч почервоніння вщухло десь на 70% (не знаю, на скільки це видно на фото, але очима результат я помітила.). Тож, аби вони були не "подовбані" то ефект був би 100% кращим. Негативних реакцій не викликали. На фото мої "до" / "з ними" / "після". Думаю, залишиться серед рутинного догляду "про всяк випадок", Для тих, у кого таке теж буває час від часу - мій рекомендасьйон!

Патчі від запалення
Патчі від запалення
Патчі від запалення
Патчі від запалення