Таке м‘яке очищення, яке ще й зволожує
Приємна НОВИНКА Joko Blend - пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою 💧
Так ніжно очищує мою шкіру, дарує легкий аромат і зволоження. Шкіру не стягує і є відчуття наповненості, наче після тоніку. Детальніше далі 👇🏻
Пінка представлена у щедрому об‘ємі 150 мл.
Дозатор у нього - помпа з щіточкою для нанесення. Щіточка силіконова і дуже м’яка, але її можна зняти, що я і роблю, бо моя шкіра дуже чутлива, їй не підходять щіточки.
Є додатковий захист від пилу у форматі ковпачка, заглушка від випадкових натисків.
Пінка дуже пухка і м’яка на дотик. Вистачає 2-3 натиски для очищення обличчя і шиї.
Аромат повторює всю лінійку, але мені здався більш м’яким і менш насиченим, ніж в інших. До того ж, він дещо зникає після змивання. Це свіжо-квітковий аромат.
У складі цілий комплекс з кераміків та фосфоліпідів рослинного походження, низькомолекулярна гіалуронка.
❌ НЕ містить сульфатів
✅ підходить для ВСІХ типів шкіри
Пінку використовую без щітки, як згадала вище, але і з нею доволі комфортно, особливо якщо у вас не чутлива шкіра.
Сама пінка ніжна, з обличчя не зникає, є змога гарно розподілити і помасажувати.
Після змиття відчутна свіжість і чистота, шкіра сяє і наповнена вологою. Після пінки відчуття, наче використала зволожуючий тонік, хоча шкіра «гола».
Таке очищення підійде усім. Хороший варіант у дні відновлення або ж на щодень, як використовую її я.
Гладенька, ніжна і м’яка шкіра, яка зовсім не пересушена - от результат після вмивання 🥰
Коментарі (0)