Корчагіна Тетяна

Професійна укладка вдома. Мій найкращій фен.

Професійна укладка вдома. Мій найкращій фен.

Привіт, друзі! Сьогодні я хочу розповісти вам про справжню знахідку – фен, який став для мене ідеальним помічником у догляді за волоссям. За чотири роки активного використання він не втратив своєї якості, і я досі не уявляю своїх б'юті-ритуалів без нього!

Почнемо з вражаючого дизайну:

Цей фен – це справжня естетика: матовий чорний колір у поєднанні з глянцевими елементами та золотими акцентами. Він виглядає настільки стильно, що щоразу хочеться взяти його до рук!

Що мене відразу підкорило:

- Трьохметровий шнур! Це справжній порятунок – більше не потрібно стояти поруч із розеткою, тепер у мене свобода руху по всій кімнаті.

- Міцна петля для підвішування – зручно, практично і, головне, надійно.

- Вага 640 грамів. Нехай це не найлегший фен, але з ним руки не втомлюються навіть після тривалого укладання.

- Мощність 2400 Вт і швидкість повітряного потоку 110 км/год. Так, він досить гучний, але це вартує того!

Зручність керування:

- Нижня кнопка- регулює швидкість обдуву – два режими.

- Середня кнопка- відповідає за температуру – прохолодний, теплий та гарячий режими.

Верхній перемикач:

- Вліво – максимально гаряче повітря для укладки.

- Вправо – холодний потік для закріплення результату.

Комплект:

- Дифузор – ідеальний для природних кучерів.

- Дві насадки – допоможуть зробити волосся гладким або надати йому бажаної форми.

- Знімна решітка ззаду – легко очищується і захищає від потрапляння волосся у фен.

Професійна укладка вдома. Мій найкращій фен.
Професійна укладка вдома. Мій найкращій фен.
Професійна укладка вдома. Мій найкращій фен.
Професійна укладка вдома. Мій найкращій фен.
Професійна укладка вдома. Мій найкращій фен.

Феном я просушую волосся, а потім витягаю його, за допомогою продувного гребінця і брашинг гребінця.

Для себе я вибрала одну насадку (не люблю міняти насадки під час сушіння) тонку для витягування волосся.

Сушу я волосся на середній температурі обдування (тепле повітря), на високій швидкості (оскільки часу постійно не вистачає, а при високій швидкості волосся швидше сохне і допомагає відмінно укласти волосся)

Чому саме на середній – на найменшій швидкості дме прохолодне повітря, яке більше підходить для закріплення укладання.

Висока температура мені не підходить….я люблю своє волосся і боюся його перегрівати і травмувати… тому середня швидкість це саме воно!!

Коли волосся підсихає (ще трохи вологе, але не мокре) я перекладаю верхній перемикач на режим максимальної температури обдування (його потрібно повернути вліво), це буде гарячіше повітря, але не настільки, як якщо переключити на найвищу температуру обдування (де у нас гаряче повітря).

Далі беру дві гребінці.

Одна це продувна гребінець, яка дозволяє швидше підсушити волосся, при цьому не перегрів його, тому як потік гарячого повітря не впирається в стінку гребінця, а проходить наскрізь. І за допомогою цієї гребінця і фена добре витягується і укладається волосся.

Далі я беру Брашинг і трохи підкручую волосся (бо моє волосся як не витягуй ... якщо не підкрутити в потрібному напрямку вони будуть дивитися хто куди захоче)

І в кінці сушіння (коли волосся вже висохло і вщухло) я перемикаю фен на слабкий температурний режим і верхній перемикач на режим подачі максимально холодного повітря (повертаємо вправо) і проходжуся по волоссю, для фіксації зачіски.

Однозначно хочу сказати, що мені подобається цей фен! Зачіска виходить справді, ніби із салону! Добре тримається, а головне – кілька днів.

Я своїм волоссям зараз дуже задоволена, вони рівно лежать, гладенькі, шовковисті, не пересихають!

На швидке сушіння і укладання волосся у мене йде 3 хвилини!

Засоби які я використовую у догляді за волоссям це шампунь, бальзам, раз-два на тиждень маска, перед сушінням я наношу незмивний засіб для того, щоб волосся краще розчісували і блищали і на кінчики олію.

Експерименти з дифузором:

Дифузором користуюся рідко, але одного разу вирішила спробувати його на волоссі подруги – у неї природні хвилі. Результат був вражаючий: рівномірні, м'які хвилі без зайвого об'єму. Вона була в захваті!

Ну і звичайно, я вирішила випробувати дифузор на собі! І навіть з моїм прямим волоссям вийшли гарні кучері. Хто б міг подумати? Щоправда, ще є над чим працювати, але результат перевершив мої очікування!

Підсумок:

Якщо ви шукаєте фен, який зробить вашу зачіску справді професійною, немов із салону, – цей прилад точно для вас! І що ще приємніше – його ціна дуже доступна.

Рекомендую на всі 100%!