Професійна укладка вдома. Мій найкращій фен.
Фен для волосся Remington AC9140B Proluxe Midnight Edition
Привіт, друзі! Сьогодні я хочу розповісти вам про справжню знахідку – фен, який став для мене ідеальним помічником у догляді за волоссям. За чотири роки активного використання він не втратив своєї якості, і я досі не уявляю своїх б'юті-ритуалів без нього!
Почнемо з вражаючого дизайну:
Цей фен – це справжня естетика: матовий чорний колір у поєднанні з глянцевими елементами та золотими акцентами. Він виглядає настільки стильно, що щоразу хочеться взяти його до рук!
Що мене відразу підкорило:
- Трьохметровий шнур! Це справжній порятунок – більше не потрібно стояти поруч із розеткою, тепер у мене свобода руху по всій кімнаті.
- Міцна петля для підвішування – зручно, практично і, головне, надійно.
- Вага 640 грамів. Нехай це не найлегший фен, але з ним руки не втомлюються навіть після тривалого укладання.
- Мощність 2400 Вт і швидкість повітряного потоку 110 км/год. Так, він досить гучний, але це вартує того!
Зручність керування:
- Нижня кнопка- регулює швидкість обдуву – два режими.
- Середня кнопка- відповідає за температуру – прохолодний, теплий та гарячий режими.
Верхній перемикач:
- Вліво – максимально гаряче повітря для укладки.
- Вправо – холодний потік для закріплення результату.
Комплект:
- Дифузор – ідеальний для природних кучерів.
- Дві насадки – допоможуть зробити волосся гладким або надати йому бажаної форми.
- Знімна решітка ззаду – легко очищується і захищає від потрапляння волосся у фен.
Мій досвід використання
Феном я просушую волосся, а потім витягаю його, за допомогою продувного гребінця і брашинг гребінця.
Для себе я вибрала одну насадку (не люблю міняти насадки під час сушіння) тонку для витягування волосся.
Сушу я волосся на середній температурі обдування (тепле повітря), на високій швидкості (оскільки часу постійно не вистачає, а при високій швидкості волосся швидше сохне і допомагає відмінно укласти волосся)
Чому саме на середній – на найменшій швидкості дме прохолодне повітря, яке більше підходить для закріплення укладання.
Висока температура мені не підходить….я люблю своє волосся і боюся його перегрівати і травмувати… тому середня швидкість це саме воно!!
Коли волосся підсихає (ще трохи вологе, але не мокре) я перекладаю верхній перемикач на режим максимальної температури обдування (його потрібно повернути вліво), це буде гарячіше повітря, але не настільки, як якщо переключити на найвищу температуру обдування (де у нас гаряче повітря).
Далі беру дві гребінці.
Одна це продувна гребінець, яка дозволяє швидше підсушити волосся, при цьому не перегрів його, тому як потік гарячого повітря не впирається в стінку гребінця, а проходить наскрізь. І за допомогою цієї гребінця і фена добре витягується і укладається волосся.
Далі я беру Брашинг і трохи підкручую волосся (бо моє волосся як не витягуй ... якщо не підкрутити в потрібному напрямку вони будуть дивитися хто куди захоче)
І в кінці сушіння (коли волосся вже висохло і вщухло) я перемикаю фен на слабкий температурний режим і верхній перемикач на режим подачі максимально холодного повітря (повертаємо вправо) і проходжуся по волоссю, для фіксації зачіски.
Однозначно хочу сказати, що мені подобається цей фен! Зачіска виходить справді, ніби із салону! Добре тримається, а головне – кілька днів.
Я своїм волоссям зараз дуже задоволена, вони рівно лежать, гладенькі, шовковисті, не пересихають!
На швидке сушіння і укладання волосся у мене йде 3 хвилини!
Засоби які я використовую у догляді за волоссям це шампунь, бальзам, раз-два на тиждень маска, перед сушінням я наношу незмивний засіб для того, щоб волосся краще розчісували і блищали і на кінчики олію.
Експерименти з дифузором:
Дифузором користуюся рідко, але одного разу вирішила спробувати його на волоссі подруги – у неї природні хвилі. Результат був вражаючий: рівномірні, м'які хвилі без зайвого об'єму. Вона була в захваті!
Ну і звичайно, я вирішила випробувати дифузор на собі! І навіть з моїм прямим волоссям вийшли гарні кучері. Хто б міг подумати? Щоправда, ще є над чим працювати, але результат перевершив мої очікування!
Підсумок:
Якщо ви шукаєте фен, який зробить вашу зачіску справді професійною, немов із салону, – цей прилад точно для вас! І що ще приємніше – його ціна дуже доступна.
Рекомендую на всі 100%!
Коментарі (0)