Відновити та зміцнити шкіру?!
Сироватка для обличчя Ankie Serum
Привіт, Ankie новий бренд, який зайняв перший рядок на моїх поличках.
Сироватка для обличчя Ankie Serum стала моєю рятівницею, тож ділюся своїми враженнями!
❣️Переваги та склад від виробника:
Сироватка з пептидами, центелою та фітостеролами. Ця сироватка збагачена пептидами, екстрактом центели та фітостеролами, що забезпечує інтенсивне живлення, зволоження та відновлення шкіри. Вона сприяє підвищенню еластичності шкіри, зміцненню її захисного бар'єру та зменшенню ознак старіння.
❣️Склад:
Aqua, Coco-Caprylate, Glycerin, Phytosterol/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Olivoyl Glutamate, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate, Sorbitan Caprylate, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Xanthan Gum, Propanediol, Benzoic Acid, Centella Asiatica Extract, Rosa Extract, Parfum, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate.
Peptides: Стимулюють процеси регенерації шкіри, підвищують її еластичність та зменшують зморшки.
Centella: Заспокоює, загоює та зміцнює шкіру, сприяючи її регенерації.
Phytosterol: Підтримують природний бар'єр шкіри, допомагаючи утримувати вологу та покращуючи текстуру шкіри.
❣️Представлена сироватка в гарному флаконі, з товстого матового скла. Зручний дозатор, скляна піпетка, яка вдало набурає та дозує засіб. Об'єм 30 мл. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.
❣️Текстура - дуже легка, кремово-гелева, молочного кольору. Легко розподіляється по шкірі, швидко вбирається, залишає після себе природне сяйво.
❣️Аромат - легкий, свіжий, ледь вловимий трав'яний аромат.
❣️З плюсів для мене:
Це дуже легка текстура, яка немов тане на шкірі
Митєво заспокоює шкіру, почервоніння стають менш помітні
Глибоко зволожує та живить шкіру
Гарно прибирає лущення та сухі ділянки
Люблю використовувати її, як і всю лінійку після кислот або пілінгу, засоби дуже швидко відновлюють пошкоджений барєер шкіри та відновлюють шкіру.
Подобається колір шкіри.
Після тривалої хвороби, я отримала зневоднену шкіру, червоний ніс (крила носа аж пекли від тертя серветками), ця сироватка врятувала за декілька днів
Сироватка дуже економічна в використанні.
Точно можу сказати, це круті та дієві засоби, раджу познайомитись з брендом!