Strange Love

Цей засіб викликав періоральний дерматит!

Цей засіб викликав періоральний дерматит!

! Цей засіб викликав періоральний дерматит ! Коли мій улюблений гель для вмивання від Jole став закінчуватися, я вирішила почати змивати санскрін з допомогою La Roche-Posay Physiological Cleansing Micellar Foaming Water. Цей вибір був мотивований позитивними відгуками про цей продукт та репутацією бренду, який спеціалізується на догляді за чутливою шкірою.

Спочатку пінка справила на мене приємне враження. Вона має ніжну повітряну текстуру, яка легко перетворюється на пишну піну при нанесенні. Аромат у засобу легкий і ненав'язливий, проте він парфумований, тобто в складі є віддушки.

Пінка ефективно видаляла макіяж та забруднення, залишаючи шкіру чистою і свіжою. Однак, ця ейфорія тривала недовго. Незважаючи на відчуття натягнутості шкіри після вмивання, я не відчувала печіння чи сильного дискомфорту. Проте я майже одразу зрозуміла, що відчуття натягнутості – це ознака того, що шкіра активно втрачає вологу.

Вже через кілька днів використання я помітила, що моя шкіра почала реагувати на пінку почервонінням і відчуттям стягнутості в зоні навколо рота. Згодом з'явився періоральний дерматит – характерне запалення шкіри, яке часто виникає внаслідок використання агресивних засобів для догляду.

З огляду на те, що я не змінювала інші продукти в своєму доглядовому режимі, я зрозуміла, що саме ця пінка стала причиною появи проблеми. Виявилося, що навіть продукти від відомих дерматологічних брендів можуть не підходити для чутливої шкіри і викликати подразнення.

Хоча La Roche-Posay Physiological Cleansing Micellar Foaming Water і позиціонується як засіб для чутливої шкіри, на мою думку, вона виявилася занадто агресивною для моєї. Швидше за все, це пов'язано з індивідуальними особливостями шкіри кожної людини.

Якщо у вас чутлива шкіра, схильна до сухості і подразнень, я б рекомендувала з обережністю підходити до вибору засобів для вмивання, навіть якщо вони позиціонуються як гіпоалергенні. Перед використанням нового продукту обов'язково проведіть тест на алергічну реакцію і зверніть увагу на склад.

Враховуючи мій досвід, я не можу рекомендувати La Roche-Posay Physiological Cleansing Micellar Foaming Water для власниць чутливої шкіри. Однак, це не означає, що цей продукт не підійде іншим. Кожна шкіра індивідуальна, і те, що не підійшло мені, може ідеально підійти
комусь іншому.

Цей засіб викликав періоральний дерматит!