M O N D ✨️

Солодка вишня з п'янким акцентом

Якщо ви, як і я ніяк, не можете купити собі Lost Cherry від Tom Ford, то ось вам гарна альтернатива українського походження.

Cherry Osaka - жіночий східно-фруктовий аромат.

З назви розуміємо, що настрій парфума перенесе нас до японської Осаки з старовинною архітектурою та квітучою сакурою. Заманливо, чи не так?)

Пакування приємне для ока: класична картонна коробка у плівці з зображенням мапи міста. Світлий дизайн універсально виглядає та подобається своєю простотою.

Флокон з міцного склад. Має сріблясту кришку та зручний дозатор. Створює ідеальну хмаринку розпилення. У мене об'єм 50 мл. А для затесту чи носіння в сумочці можна обрати пробники по 2мл та 10мл.

Cхожі за напрямком парфуми:

Tom Ford Lost Cherry

Alhambra Lovely Cherie

Ноти:

• Початкова нота: Гіркий мигдаль
  • Нота серця: Вишня, Жасмин, Самбак, Слива, Турецька троянда
  • Кінцева нота: Бальзам, Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветивер, Гвоздика, Кедр, Кориця, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал

Tom Ford Lost Cherry я повноцінно не тестувала, бо завжди натикалася на пусті флакони в магазинах. Не знаю, як він розкрився б на моїй шкірі, але маю загальне враження від того мізеру, який все ж таки вдалося понюхати. З Alhambra Lovely Cherie не знайома взагалі. Чула, що це близнюк Tom Ford.

Cherry Osaka не створив у мене пряму асоціацію з Lost Cherry. Я вбачаю у ньому самостійний вишуканий вишневий аромат зі схожими нотами і настроєм.

У флаконі чітко відчуваються алкогольні ноти, солодка вишня та слива. А при розпиленні нас зустрічає королівський мигдаль. Сам по собі мигдаль солодкий, але тут він намагається бути більш легким і гірким. І це дуже влучно, бо далі композиція стає солодшою. Стигла вишня, слива, троянда, ваніль і сандал - це все солодкі ноти. Приборкати їх намагаються білі квіти, зелені рослини та прянощі.

Така сполука створює ефект бродіння. Своєрідний вишнево-мигдальний лікер, який п'єш на терасі розкішного особняка з видом на узбережжя. Солодко, розкішно та з характером.

Для цього парфума важливо правильно обрати час носіння.

Величезна помилка - носити його на теплій шкірі. Так аромат грає лише 3 години. І ще гірше - стає занадто солодким.

Коли температура знизилася, заново відкрився мигдаль та композиція набула глибше звучання. Проте, все одно досить солодкий аромат і це слід враховувати.

Час носіння: прохолода, вечір. Помірне розпилення.

За таких умов аромат шлейфовий та стійкий.

Cherry Osaka гарний аромат. Особисто мені подобається якісна композиція, але цікаво почути її ж у менш солодкому вигляді. Можливо саме це знайду в інших витворах Avenue Des Parfums з лінійки Cherry Osaka

Бажаю послухати цей парфум, особливо цінителям аромату вишні та солодких нот.

Парфумована вода Avenue Des Parfums Cherry Osaka