Альг інатна маска для зони навколо очей від Joko Blend
Я фанат альгінатних масок, і тому, коли побачила, що є така для зони навколо очей, то одразу її захотіла. Саме такого типу альгінатних масок я ще не пробувала.
Будемо розбиратися, чи так вона потрібна, і як вона себе веде.
Я перепробувала багато різних альгінатних масок від цього бренду, про які ви можете почитати тут.
https://club.makeup.com.ua/post/39794/
До речі, тестую ще декілька новинок для себе — альгінатні маски від Joko Blend, але з іншими діючими речовинами. Тому скоро буде ще один допис про додаткові три маски.
Раніше я не чула про альгінатні маски під очі, і тому, як тільки я їх побачила, одразу вирішила собі взяти.
Ця маска має таке ж пакування, як і будь-яка інша альгінатна маска від цього бренду. У мене це пакет вагою 100 г; він досить великий і має зіп-застібку для того, щоб засіб не висипався та не відсирів. Сам порошок дуже дрібного помолу має рожевий колір.
Єдиний мінус цієї маски — це її запах. Як тільки я відкрила упаковку, мені одразу в ніс вдарив яскравий парфумований аромат. Це запах таких маминих дешевих парфумів. Я взагалі нейтрально ставлюсь до ароматизованих косметичних засобів, але бажано, щоб це була не маска для обличчя. Тут же аромат дуже насичений, і це для мене великий мінус. Так, він вивітрюється за перші пару хвилин, але все ж таки я вважаю, що в доглядових засобах треба використовувати мінімум ароматизаторів.
Окрім цього маска просто ідеальна. Мабуть, це найкращий заміс, який у мене був із цими масками. Консистенція вийшла рівномірна; часу в мене на це пішло досить мало, тому тут 1000 з 10. В інструкції було написано, що треба брати 20 г маски і 50-60 мілілітрів води. Але 20 г маски мені вистачає на все обличчя; саме тому я взяла вполовину менше — і це було правильним рішенням. Звичайно ж, пропорції води я також взяла вдвічі меншими ніж ті, які були вказані в інструкції. Кількість маски, що в мене вийшла — ідеально для товстого шару на обох очах.
Після маски шкіра під очима дуже м’яка і ніжна. Нічого мені не стягнуло; я не побачила ніяких змін під очима — нічого. Також коли зняла засохлий шар маски, то на зворотному боці було явно видно сліди від пор. Тобто вона заходить у пори і очищує їх. Шкіра зволожена та отримує живлення, і я вважаю, що результат від неї супер.
Залишки маски (тонкі шари). Я прибираю вологою серветкою. Тоді вона розмокає і легко відстає від обличчя.
Як на мене, це дуже гарне доповнення до щотижневої доглядової рутини за обличчям. Останнім часом я спочатку наношу альгінатну маску на обличчя, залишаючи зони навколо очей пустими, а потім наношу цю маску під очі. Таким чином я вбиваю двох зайців.
Від мене 8/10 через аромат.
Коментарі (0)