ksnklb

Це справді працює?

Це справді працює?
Це справді працює?

Бажаючи познайомитись з Medi-Peel та пептидами, я обрала цю мініатюру, і так, вона не зовсім не моєю віковою категорією. Щоб відстежити її дієвість, я вирішила слідкувати за невеликим заломом у себе не переніссі, він ще не дуже виражений і я сподівалась, що емульсія допоможе його зменшити.
Сама емульсія кремова, середньої густини, більше нагадує сироватку, розприділяється по шкірі досить легко і залишає такий злегка вологий фініш. На шкірі лежить вона досить комфортно, без подразнень чи обтяження, а подальші етапи догляду по ній не скочується, навіть попри легку липкість, яку залишає цей засіб.
Колір білий, запах косметично-квітковий.
Мініатюра 30ml, зроблена з пластику, має зручну кришечку. Дозатор відсутній, маємо просте не запаяне горло баночки. Тут є нюанс використання якраз, адже через відсутність дозатора та трішки кремову текстуру, засіб не тече і дістати його можна лише ватною паличкою (чи будь-яким іншим аплікатором), і то краще зберігати мініатюру у перевернутому положені.
Фініш на шкірі, і результат на переніссі ви можете побачити на фото нижче (заздалегідь вибачаюсь за такі аж надто "живі" фото), мені здається, що певний результат є, ця "рисочка" більш розгладжена. І загалом шкіра з цим засобом еластичніша та зволожена, навіть якщо використовувати лише його та крем. Особливо мені подобається наносити цю емульсію наніч, адже зранку прокидаюсь зі свіжим тоном обличчя.
А чого тут у складі тільки нема, спочатку йде гліцерин та вказаний силікон, можна ще побачити реп'яхову олію, емоленти, антиоксиданти, амінокислоти, алантоїн, гідролізований колаген, гідролізована гіалуронова кислота, далі вказана власне гіалуронова кислота. Ще є різні екстракти, зволожуючі компоненти, ну і обіцяні пептиди.

Це справді працює?
Це справді працює?
Це справді працює?
Це справді працює?
Це справді працює?