Marinka🌈Rainbow

Ностальгічна покупка Dove

Всім привіт ❤️

Колись я обожнювала мила Dove та користувалась ними майже постійно. Можна сказати,що це була моя перша умивачка в юні роки) Прогулюючись в торговому центрі, мені на очі потрапив стенд з косметикою Dove, і чомусь пробила така ностальгія, що я вирішила купити собі мило та універсальний живильний крем . Ще й була знижка, і в цілому покупка обійшлась мені менше ніж 100 грн за два продукти.

Упаковка лишилась незмінною. Крайній раз я купувала це мило років 8 тому , і мені здається що дизайн та упакування було таке саме. Упаковка картонна, ретельно заклеєна, але навіть крізь коробочку відчувається приємний аромат мила, ніжний та ні з чим не зрівнянний. Для мене аромат Dove original просто еталон того як має пахнути мило. Мені він настільки подобається що можу стояти декілька хвилин і просто нюхати його 😅

Брусок мила овальної форми, середнього розміру без барвників та добавок. Тверде, не кришиться. На милі гравіруванням нанесений логотип Dove та їхній фірмовий знак - голуб.

Мило підходить для щоденного використання та очищення рук, обличчя та тіла . Особисто я використовую його для рук. Мило дає м'яку та ніжну піну, чудово милиться, абсолютно не сушить шкіру і залишає на ній тонкий аромат.

Склад:

Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Aqua, Lauric Acid, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Palm Kemelate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Zinc Oxyde, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Alumina, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 14700, CI 15510, CI 77891.

Крем знаходиться в банці шайбі. Дизайн типовий для Dove та виконаний в синьо-білій гамі. Під кришкою був захист- фольгована мембрана. Такий захист використовують не всі виробники,але у Dove він є.

Текстура крему щільна, густа, в міру жирна. Аромат ніжний,кремовий, подібний до віддушки класичного мила , тільки більш насичений і при цьому ненав'язливий.

Склад крему звісно далекий від натуральності, містить вазелін та гліцерин. Для обличчя я б не ризикнула використовувати. Але для рук,ніг та тіла він чудовий. Дуже добре пом'якшує шкіру та нібито огортає захисним шаром. Крем швидко поглинається та не лишає відчуття липкості. В цілому він комфортний у використанні, а за рахунок щільної текстури ще й економічний.

Aqua, Petrolatum, Parraffinum Liquidum, Glycerin, Stearic Acid, Glycol Stearate, Trietholamine, Glyceryl Stearat, Cera Microcristallina, Cetyl Alcohol, Stearamide AMP, Magnesium Aluminum Silicate, Carbomer, Disodium EDTA, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Pentaerythrityl Tetra-di-butil, Hydroxyhydrocinnamate, Dilauryl Thriadipropionate, Alpha-Isometyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 77891

Це косметичні засоби,перевірені часом та мають безліч прихильників по всьому світу. Я ж відмічу якість, універсальність продуктів, чудові аромати та бюджетну ціну.

Дякую за увагу 🫶