YuliHrytskoff

Пусті пляшечки: квітень 2024

Пусті пляшечки: квітень 2024

Цього місяця я не думала, що писатиму відгук у рубриці, бо практично до середини квітня у мене було буквально пару пустих флакончиків, але після 20-го числа діло пішло))) Закінчилось засобів все одно не дуже багато, якщо порівнювати з попередніми місяцями, але трошки є, тому показую, що ж закінчилось, бо вже не терпиться повикидати ті всі пусті баночки-флакончики)

Хороший базовий спрейчик для догляду за волоссям та шкірою голови. Має чудовий склад з купою корисностей, приємний легенький аромат, сам по собі не бруднить волосся, не викликає ніяких негативних реакцій з боку шкіри. Прекрасно підійде для профілактики випадіння волосся в період міжсезоння, для підживлення коренів та просто додаткового догляду за волоссям.

Нещодавно розповідала про спрей у цьому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/34195/.

На заміну не брала нічого, бо поки-що вирішила зробити перерву в таких засобах.

Цей пробничок мені вклали до мого замовлення в якості подарунку. Дякую, мені дуже приємно отримувати такі маленькі сюрпризи до своїх замовлень!)

Сам пробник величенький, такої кількості маски мені вистачає, приблизно, на два використання (волосся тонке, до лопаток). Але тільки не у випадку із цією маскою…

Вона рідка по текстурі, більше схожа на кондиціонер, аніж на маску. Цього пробника мені ледь вистачило на одне використання. Після нанесення на волосся, маска відразу ним поглинулася, ставши якоюсь водянистою. Стікає з волосся, не даючи нормально прийняти душ. Коли я використовую нормальну маску, чи кондиціонер, вже на етапі змивання її з волосся, відчувається, наскільки воно гладне. Але змиваючи цю маску від Mr.Scrubber, волосся було жорстким, неприємним на дотик, про якесь згладження навіть мови не йшло…

Після висихання волосся також було сухим, трохи заплутаним, погано розчісувалось… От таке враження, наче я просто помила голову шампунем і не наносила ніякого подальшого догляду.

Коротше, маска взагалі ніяка! Жодного приємного враження від використання… За ту ціну, що за неї просить виробник – можна купити дійсно ефективну маску…

В кремі просто шикарний склад! Гарно зволожує, не забиває пори, комфортно відчувається на обличчі. Має досить щільну текстуру, тому на холодний період мені був ідеальним, а на літо взяла крем вже з легшою текстурою. Із мінусів – крем має досить виражену віддушку, але вона приємна, притаманна «дорогій» косметиці, та й я до неї досить скоро звикла, тому мені це не заважало. Взагалі, крем чудовий!

Відгук на крем: https://club.makeup.com.ua/post/27535/.

На заміну придбала Заспокійливий крем з центелою Cos De BAHA Centella Gel Cream.

Дуже легеньке зволожуюче молочко з дещо рідкуватою, навіть водянистою текстурою. Має приємний персиковий аромат, який не мішає, та й надовго на шкірі не залишається. Дуже швидко поглинається, не залишаючи на шкірі ніяких неприємних відчуттів. Зволоження надає незначне, тому більше підійде для теплого періоду року. Взагалі, це класний варіант на літо і тих, хто любить наносити крем для тіла вранці і одразу бігти по справах)

Відгук на суфле: https://club.makeup.com.ua/post/32501/

На заміну взяла Бальзам для тіла Hiskin Body Balm Travel Size.

Дуже красивий ванільно-деревний аромат. Теплий і обволікаючий, наче кокон. Ідеальний на холодний період року. Доволі стійкий. Однозначно вартує більшого, ніж коштує, бо це досить бюджетний аромат.

Про ZARA Nuit розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/21874/.

На заміну не купляла ніякі парфуми, бо і так не знаю, коли маю використати ті, що маю)

Гарний варіант для денного макіяжу, але улюбленою так і не стала. Повторювати навряд чи буду. Туш гарно пігментована, легко наноситься, стійкість прекрасна – вона не осипається, не розмазується, не тече. Довго зберігає свої властивості, передчасно не засихаючи. Але, на жаль, має й суттєві мінуси: її можна наносити тільки в один шар, бо при другому може утворювати грудочки; може незначно склеювати війки; дуже швидко висихає при профарбовуванні вій, тому не завжди є можливість підправити якість недоліки. А ще, дає відчуття обтяження вій, відчувається на них і мені це заважає.

Більш детально про туш писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/11689/.

На заміну в мене Об’ємна туш для вій ViSTUDIO Ultra Volume Mascara (про неї вже встигла написати відгук - https://club.makeup.com.ua/post/35939/.

Це вже третій засіб для інтимної гігієни від цього виробника! Дуже подобається якість і делікатність очищення! Гель має гарний склад, приємний легесенький запах і дуже милий флакончик) Очищує якісно, не викликаючи сухості чи будь-яких інших дискомфортних відчуттів.

Детально про цей гель тут: https://club.makeup.com.ua/post/29453/.

На заміну взяла Пінку для інтимної гігієни для дівчаток Only Bio Kids.

Вже не вперше беру рідкі мила цього виробника – гарна якість за більш ніж доступну ціну. Мило має кремово-гелеву текстуру, густе, гарно піниться, прекрасно очищує шкіру. Майже її не сушить. Мило мені пахне мигдальною вишнею – приємний запах.

На заміну взяла Рідке крем-мило з ароматом дині Pro Wash (дой-пак).

Одне з улюблених мил. Купую вже роками!

Має дуже приємний аромат, який пахне на всю ванну (й аромадифузора не треба), прекрасно піниться та легко змивається, добре очищує шкіру, майже не сушачи її. Змилюється до кінця – не розкисає в мильниці та не розтріскується після повного висихання. Дуже якісне!

На заміну в мене також мило Dove, але вже з іншим (класичним) запахом - Крем-мило "Краса та догляд" Dove Beauty Cream Bar.

Шикарна паста! Дуже сподобалась якість, думаю, братиму й інші пасти від цього виробника.

Паста має приємний м’ятний смак, солодкий і освіжаючий (смаку чи аромату сакури/вишні я в ній так і не відчула). Дуже гарно відчищає зубки, розчиняє наліт, абсолютно не провокуючи чутливості. Зуби аж гладенькі після чищення. Освіжає, абсолютно не пече. Взагалі, ну дуже приємна на смак і у використанні!

На заміну взяла Зубну пасту "Екстра відбілювання" Sensodyne Whitening – неоднозначні враження… Відбілює – так, але дико пекуча і викликає подразнення слизових.

Дуже сподобався! Має приємний запах (довго залишається на шкірі, відчуваю його навіть після миття рук з милом, але він не надокучливий, не мішає); правильну концентрацію спирту; практично не сушить шкіру; не залишає ні липкості, ні плівки на шкірі рук.

Маю ще два такі ж, але з ваніллю і алое. Якщо десь побачите такі, то беріть – дійсно дуже гарна якість, за свою ціну – взагалі супер!

На цьому все!

До зустрічі в наступних дописах!❤