Випадкова покупка, яка виявилася дуже вдалою)
Про зволожувальне молочко для тіла Transparent Clinic 🩵
Всім привіт✌️
Я трошки "поламаний" б'ю ті-блогер, бо байдуже ставлюся до більшості косметичних продуктів, особливо декоративних). Однак, моя слабкість - це доглядові засоби для тіла, я можу обирати їх годинами та мені це дуже подобається. У черговий раз таких пошуків я натрапила на зволожувальне молочко для тіла Transparent Clinic та зрозуміла, що воно мені терміново треба). Купувала його, як кота у мішку, бо відгуків на цей засіб майже не було, розповідаю що з цього вийшло
🔹 Зовнішній вигляд:
Молочко представлене у величезному флаконі із щільного пластику.
Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.
Дозатора у флакона немає, просто широка шийка. Таке рішення не зручне, молочко завжди виділяється із надлишком, прямо хлюпає в руку. Це єдиний, але вагомий мінус молочка Transparent Clinic.
Об'єм: 500 мл, витрата середня, через консистенцію та цю саму широку шийку.
🔹 Трохи про склад
Молочко для тіла містить комплекс компонентів, спрямованих на зволоження, пом'якшення та тонізування шкіри. Склад доволі простенький, але виявився ефективним для моєї сухої шкіри, виділяю найцікавіше:
- Гліцерин (Glycerin) - сильний гігроскопічний агент, запобігає втраті вологи та робить шкіру м'якою.
- Каприлові/капринові тригліцериди (Caprylic/Capric Triglyceride) - це група тригліцеридів, які отримують з кокосової та пальмової олій. Вони мають легку текстуру, швидко вбираються та забезпечують гарне зволоження.
- Алантоїн (Allantoin) - має заспокійливу, протизапальну та регенеруючу дію. Сприяє загоєнню дрібних пошкоджень шкіри.
- Гідролізований еластин (Hydrolyzed Elastin) - фрагменти еластину, які допомагають покращити еластичність шкіри, зменшити зморшки та підвищити її тонус.
В мене молочко не викликало алергічних реакцій та подразнень шкіри, хоча моя шкіра тіла доволі проблемна. Проте, хочу зазначити, що у складі є силікони, ароматизатори та барбники.
🔹 Консистенція та аромат
- Консистенція: дуже легка, ніжна, кремова, емульсійна, нагадує мені легенький йогурт). На дотик м'яка, без відчуття липкості та жирності.
- Аромат: доволі незвичайний та специфічний, сподобається точно не всім. Мені пахне морозом та льодом, також є така наче лікарська нотка. Запах справді дивний, він дарує відчуття чистости та свіжості, але й трошки операційної стерильності🤣. На мій подив, аромат мені дійсно сподобався, особливо в літню спеку). На шкірі він лежить дуже ніжно та дискомфорту не викликає.
🔹 У нанесенні
Я завжди наношу молочко на трохи вологу шкіру, одразу після душу. Такий спосіб нанесеняя гарантує комфортне розподілення, швидке поглинання та більш виражений ефект зволоження.
* Молочко добре наноситься й на суху шкіру, то вже справа вподобань).
Текстура дуже приємно ковзає по шкірі, рівномірно розпділяється та дарує легкий ефект охолодження).
Вбирається протягом 1-2 хвилин, не залишая на шкірі відчуття жирності та олійності, проте шкіра виглядає сяючою).
🔹 Ефект:
- Легке, приємне зволоження та харчування шкіри.
- Добре пом'якшує, робить шкіру гладенькою та шовковистою.
- Дає охолоджуючий ефект та злегка тонізує.
- Надає шкірі гарного сяйва, не жирного).
- Абсолютно комфортне та невагоме, не скочується.
Мені дуже сподобалося це молочко саме на теплий період, я чудово провела з ним літо і обов'язково повторю наступного літа). Однозначно рекомендую, тим більше, що на makeup постійні знижечки на продукцію бренда Transparent Clinic😉
P.S: дівчатка, змінила нік, сподіваюся, що тепер ви зможете мене тегати та не будете плутати у конкурсах), не губіть🤍
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)