khoroshaeva

Випадкова покупка, яка виявилася дуже вдалою)

Випадкова покупка, яка виявилася дуже вдалою)
Випадкова покупка, яка виявилася дуже вдалою)
Випадкова покупка, яка виявилася дуже вдалою)
Випадкова покупка, яка виявилася дуже вдалою)

Всім привіт✌️

Я трошки "поламаний" б'юті-блогер, бо байдуже ставлюся до більшості косметичних продуктів, особливо декоративних). Однак, моя слабкість - це доглядові засоби для тіла, я можу обирати їх годинами та мені це дуже подобається. У черговий раз таких пошуків я натрапила на зволожувальне молочко для тіла Transparent Clinic та зрозуміла, що воно мені терміново треба). Купувала його, як кота у мішку, бо відгуків на цей засіб майже не було, розповідаю що з цього вийшло

Молочко представлене у величезному флаконі із щільного пластику.

Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.

Дозатора у флакона немає, просто широка шийка. Таке рішення не зручне, молочко завжди виділяється із надлишком, прямо хлюпає в руку. Це єдиний, але вагомий мінус молочка Transparent Clinic.

Об'єм: 500 мл, витрата середня, через консистенцію та цю саму широку шийку.

Молочко для тіла містить комплекс компонентів, спрямованих на зволоження, пом'якшення та тонізування шкіри. Склад доволі простенький, але виявився ефективним для моєї сухої шкіри, виділяю найцікавіше:

  • Гліцерин (Glycerin) - сильний гігроскопічний агент, запобігає втраті вологи та робить шкіру м'якою.
  • Каприлові/капринові тригліцериди (Caprylic/Capric Triglyceride) - це група тригліцеридів, які отримують з кокосової та пальмової олій. Вони мають легку текстуру, швидко вбираються та забезпечують гарне зволоження.
  • Алантоїн (Allantoin) - має заспокійливу, протизапальну та регенеруючу дію. Сприяє загоєнню дрібних пошкоджень шкіри.
  • Гідролізований еластин (Hydrolyzed Elastin) - фрагменти еластину, які допомагають покращити еластичність шкіри, зменшити зморшки та підвищити її тонус.

В мене молочко не викликало алергічних реакцій та подразнень шкіри, хоча моя шкіра тіла доволі проблемна. Проте, хочу зазначити, що у складі є силікони, ароматизатори та барбники.

  • Консистенція: дуже легка, ніжна, кремова, емульсійна, нагадує мені легенький йогурт). На дотик м'яка, без відчуття липкості та жирності.
  • Аромат: доволі незвичайний та специфічний, сподобається точно не всім. Мені пахне морозом та льодом, також є така наче лікарська нотка. Запах справді дивний, він дарує відчуття чистости та свіжості, але й трошки операційної стерильності🤣. На мій подив, аромат мені дійсно сподобався, особливо в літню спеку). На шкірі він лежить дуже ніжно та дискомфорту не викликає.

Я завжди наношу молочко на трохи вологу шкіру, одразу після душу. Такий спосіб нанесеняя гарантує комфортне розподілення, швидке поглинання та більш виражений ефект зволоження.

* Молочко добре наноситься й на суху шкіру, то вже справа вподобань).

Текстура дуже приємно ковзає по шкірі, рівномірно розпділяється та дарує легкий ефект охолодження).

Вбирається протягом 1-2 хвилин, не залишая на шкірі відчуття жирності та олійності, проте шкіра виглядає сяючою).

  • Легке, приємне зволоження та харчування шкіри.
  • Добре пом'якшує, робить шкіру гладенькою та шовковистою.
  • Дає охолоджуючий ефект та злегка тонізує.
  • Надає шкірі гарного сяйва, не жирного).
  • Абсолютно комфортне та невагоме, не скочується.

Мені дуже сподобалося це молочко саме на теплий період, я чудово провела з ним літо і обов'язково повторю наступного літа). Однозначно рекомендую, тим більше, що на makeup постійні знижечки на продукцію бренда Transparent Clinic😉

P.S: дівчатка, змінила нік, сподіваюся, що тепер ви зможете мене тегати та не будете плутати у конкурсах), не губіть🤍

Дякую за увагу💕