Лимонно-лавандовий АНТИСТРЕС
Кристалічний концентрат для ванни "Антистрес" Bisheffect 🛁
Моя любов до магнієвих концентратів безмежна. Нехай це будуть кристали або ж пластівці - усе крутезне і дієве. Цього разу вирішила спробувати щось нове, такого ароматного магнієвого концентрату у мене ще не було 🤩 Ще й такий гарний, улюблений блакитний колір, він заворожує 💙
Ходімо, розповім про це відро задоволення 😁
❗️Цей концентрат містить лише природні компоненти:
▫️розчин природнього бішофіту
▫️ефірну олія лимону
▫️ефірну олію лаванди
Виглядає він казково - дрібні кристали блакитного кольору і невелика кількість рідини. Колір дійсно заворожує.
Ванну НЕ фарбує, що не менш важливо.
Аромат напряму з тари доволі яскравий - кисленький лим он і ніжна, проте насичена лаванда. У ванні аромат дуже легкий, майже невідчутним.
Давайте виділимо час для себе, попіклуємося про здоров‘я і просто забудемо про все, занурившись у цю релаксуючу атмосферу 🛁
На ванну води додаю 100-150 грам концентрату.
Чесно кажучи, користуюся ними настільки довго, що виміряю просто «на око» 🤭
Вода спочатку набуває яскравого відтінку, але засіб розчиняється, розподіляється рівномірно по всьому об’єму води і як висновок відтінок залишається дуже легкий.
Наголошую, що ванну не фарбує, тому за це можна не хвилюватися.
У такій розслабляючій і ароматній ванні проводжу 20-40 хв.
Уже в перші 5 хвилин відчутна потужна розслаблююча дія.
Люблю такі ванни після складного дня у фізичному та/чи моральному стані, адже вона розслабляє не лише м’язи, а й звільняє свідомість від зайвих думок.
Після ванни з таким концентратом легко заснути, зникає напруження у м’язах, тілі.
Раніше ніколи не брала концентрати з ароматом, але тепер буду, рада, що спробувала нарешті.
Раджу вам спробувати як і класичні варіанти концентратів, які прикріплю нижче, але і неймовірно ароматний цей 💙
Коментарі (0)