Anna_feerie

Пусті баночки: волосся

Пусті баночки: волосся
Пусті баночки: волосся

Лінійку Superfood я дуже люблю, особливо кавунову серію. Шампунь тут добре промиває, довжину не сушить та не викликає неприємних відчуттів на шкірі голови. Звісно, одного шампуню для повноцінного догляду недостатньо - бо його функція це саме очищення. Також я обожнюю кавуновий бальзамчик, адже він ідеально працює на кучерях в ролі незмивного крему і класно підкручує та окреслює завитки без обтяження🤗.

Пусті баночки: волосся

Бачу на сайті, що тепер в нього вже оновлена упаковка і (можливо?) щось змінили в формулі, але ось ця банка в мене пішла замість гелю для гоління, бо за прямим призначенням використовувати цей бальзам я не змогла. Він просто не робив нічого хорошо для мого волосся, а навпаки сушив його🙃.

Про Phytorelax Laboratories Keratina Deep Reconstructor Mask я писала окремий відгук, в якому розбирала вплив протеїнів та балансу зволоження для кучерів: https://club.makeup.com.ua/post/39129/ . Вона точно варта уваги, мені сподобалась, повторю😍.

Цей мус дуже класно фіксує і надає об'єму, ось тут я робила відео з послідовністю своєї кучерявої рутини (як кажуть - краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати😁): https://club.makeup.com.ua/post/31360/ .