Lily♥️

Моя подорож у ароматний світ Avenue des Parfums

Моя подорож у ароматний світ Avenue des Parfums

Нарешті і мені випала можливість познайомитись з цим чудовим українським парфумерним брендом Avenue des Parfums. Цей бренд та його філософія ніби переносить тебе у маленьку подорож у світ ароматів, де кожен може знайти своє унікальне "місто"-аромат: чи це парфумована вода, чи аромат для дому чи ароматний гель для душу).

Моя маленька подорож сьогодні буде до Європи), тому беру тебе з собою на оглядову екскурсію, щоб розпакувати засоби разом та познайомитися з ними ближче.

Спочатку поїдемо до...Барселони!

- Парфумована вода Avenue des Parfums Gold Barcelona переносить тебе у місто Барселону – це місто гаряче та дуже барвисте, яскраве та молоде душею, ти точно не будеш там нудьгувати! Так і цей аромат від Avenue des Parfums, звучить дуже яскраво, трішки лоскоче ніс, як бульбашки іспанської Cava))) Схожий по своєму звучанню з ароматом Jadore) від Dior.

Сподіваюся тобі цікаво зі мною подорожувати) поїхали далі!

- Парфумований гель для душу Avenue des Parfums Royal Monaco. Скажу відверто в Монако я ще не була, тому сьогодні будемо знайомитися з цим містом разом. Будемо слухати, яке воно у парфумерному світі нашого українського бренду. Взагалі Монако – це карликове місто-держава на узбережжі Середземного моря, яке не дивлячись на свої розміри є заповідником розкоші, щасливих людей, захмарних цін), дорогих автомобілів, і багато, багато іншого. Парфумований гель Royal Monaco звучить дуже схоже: впевнено, гордо, розкішно та зі смаком. Так само звучить аромат D&G Imperatrice.

Ну і остання наша екскурсія на сьогодні перенесе тебе у ароматаний світ десь в одне з міст Болгарії.

- Ароматичний дифузор Avenue des Parfums Home Bulgarian rose & Wood.

Якщо ти коли небуть бувала у Болгарії, то маєш знати, що це країна про трояндові долини, найбільший у світі виробник з трояндової олії, загалом справжній трояндовий рай). Щоб добре зрозуміти аромат Bulgarian rose & Wood його найкраще один раз спробувати, бо звучить він неперевершено! Аромат вражає своєю розкішшю та багатогранною палітрою, складеною ніби з найрізноманітніших сортів троянд на деревній основі приправленій нотами пачулі та ванілі. Вишукано, стильно, пахне дуже схоже з Moonlight Rose Van Cleef & Arpels.

Сподіваюся тобі було цікаво подорожувати зі мною у світі Avenue des Parfums) Я точно хочу відвідати, спробувати також і інші аромати бренду, адже він поєднує в собі високу якість, незвичайний стиль та трендові аромати! Я який твій улюблений аромат? Поділись) Буду рада почитати ☺️

From Lily with Love♥️

Моя подорож у ароматний світ Avenue des Parfums