O’Ostah

Sebium Night Peel Smoothing Concentrate від Bioderma

Sebium Night Peel Smoothing Concentrate від Bioderma

Про гліколеву кислоту я дізналась завдяки Sebium Night Peel Smoothing Concentrate від Bioderma. Хоча ні, трошки не так: дізналась, що цей компонент ідеально підходить моїй проблемній шкірі. Саме вона дозволила порам дихати, поодиноким запаленням зникати за пару днів та вилікувати страшний рецидив акне.

Sebium Night Peel я схопила не читаючи відгуки, просто хотілось кислот, які допоможуть відкрити пори і допомогти бридоті вийти назовні.

✔️Зменшує комедони та плями постакне.

✔️Вирівнює та покращує текстуру шкіри.

✔️Впливає навіть на стійкі недоліки.

✔️Запобігає утворенню закритих комедонів та нормалізує виділення себуму.

✔️Дарує природне сяйво.

✔️Добре переноситься шкірою (тобто, неагресивна поступова дія).

✔️Містить 15% гліколевої кислоти та Д-пантенол.

✔️Некомедогенна формула.

Наносити тонким шаром на СУХУ шкіру після вечірнього очищення. Зранку ретельно змити водою. Не забувати про спф. Використовувати місяць, після чого зробити перерву і можна повторити курс.

Гелева і прозора. Добре розподіляється на шкірі, але трохи липне. Без вираженого запаху, на смак (не питайте😂) - кислючка.

Беріть до уваги: якщо ваша шкіра подразнена, ви ковиряли прищики і вони перетворились на ранки - обходьте ці місця, бо буде пекти. Я наносила неглядячи, опіку не отримала, але ви так не робіть. Виробник не рекомендує наносити на пошкоджеджену та подразнену шкіру!!! Якщо пілінг виявився для вас дуже агресивним або ви ніколи не використовували кислоти - починайте вводити його поступово, один-два рази на тиждень.

  • Цікавий факт. Якщо ви готуєтесь до салонного пілінгу, Night Peel може стати підготовчим етапом. Шкіра познайомиться з кислотами і проф.процедура пройде менш травматично.

Замість 1000 слів просто додаю ПІСЛЯ та ДО. Саме у такому порядку, щоб прикрити той жах. Між фото проміжок у три місяці (тобто, два курси). Зараз у мене інший улюбленець від The Ordinary, а порожню пляшечку я відправляю у смітник. Дякую, Night Peel, ти добре зробив свою справу❤️