Олена Романюк

CeraVe Зволожувальний крем для сухої шкіри обличчя й тіла

CeraVe Зволожувальний крем для сухої шкіри обличчя й тіла

Привіт 🪻 Я - фанатка доглядових засобів бренду CeraVe, вони підходять мені ідеально, економні у витраті та на 100 % закривають потреби моєї шкіри.

Нещодавно, я придбала ще зволожувальний крем CeraVe на осінньо-зимовий період, для відновлення шкіри та додаткового захисту від зневоднення, яке вкрай критично позначається на моїй шкірі.

Крем, на мою думку, універсальний, ідеальний і дуже потрібний в догляді за нормальною та сухою шкірою.

Зволожувальний крем для сухої і дуже сухої шкіри обличчя і тіла CeraVe представлено у форматі 177мл (флакон-туба, з кришкою фліп-топ) і 340г (баночка з кришкою на різьбі)

Я обрала флакон-тубу, це економія місця та зручність.

Флакон - пластиковий, доволі м'який, проблем з отриманням крему немає.

Крем можна використовувати і для шкіри обличчя, і тіла, однак, виробник наголошує уникати нанесення на зону під очима.

Консистенція - густа, але не дуже щільна, крем легко наноситься. Якщо порівнювати з нічним зволожувальним кремом CeraVe, то цей крем більш густий.

Текстура - насичена, але без жирності і відчуття плівки на обличчі.

Аромат - відсутній, на цьому наголошує і виробник

Склад - Aqua / water, glycerin, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, ceteareth-20, petrolatum, dimethicone, phenoxyethanol, behentrimonium methosulfate, potassium phosphate, ethylhexylglycerin, sodium lauroyl lactylate, disodium edta, dipotassium phosphate, ceramide np, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, sodium hyaluronate, tocopherol, ceramide eop

Основні складники, позиції до консерванту - вода, гліцерин, жирний спирт (емульгатор, пом'якшувач), натуральний пом'якшувач (отриманий з кокосової олії), емолент/ПАР, петролатум/вазелін та диметикон. Церамід, гіалуронова кислота і вітамін Е йдуть наприкінці списку.

Зволожувальний крем для сухої і дуже сухої шкіри обличчя і тіла CeraVe я використовую вже місяць, щодня.

Моя шкіра - нормальна, схильна до зневодненого стану, мені 39 років, є пігментація, користуюся ретинолом.

Крем абсолютно комфортний, не залишає блиску на шкірі, не стягує її, після нанесення одразу відчуття м'якої та ледь вологої шкіри.

За час використання, проблем із закупореними порами, камедонами (зважаючи на склад), у мене не виникло. Але, треба зауважити на мій тип шкіри та особливості мого використання, який є оптимальним для мене:

  • Я не користуюся кремом CeraVe, як основним засобом, що наношу на чисте обличчя.
  • Я наношу крем на сироватку, есенцію чи тонер. Цей крем є допоміжним шаром на моїй шкірі, після нанесення ампульної сироватки MediPeel з ретинолом (писала про неї тут 👉🏼https://club.makeup.com.ua/post/47523/ )
  • Наношу після ензимного пілингу Derma E та маски, я розтираю крем в долонях і поплескуючими рухами наношу на шкіру обличчя
  • Зранку та увечері вмиваюся гелем CeraVe

Як результат, менше пошкоджень гідроліпідного бар'єру через умови навколишнього середовища, стрес, поганий сон, відповідно шкіра добре сприймає активи у вигляді ретинолу, колагену та вітаміну С, комфортне відчуття зволоженості. А об'єми флакону та універсальність використання роблять крем моїм базовим засобом у холодні пори року.