Ефективний та комфортний тонік за бюджетною ціною)
Про Відновлювальний тонік з вітамінами E і B3 від Spani🧡
Всім привіт✌️
Я розпочала свою осінь зі знайомства з українським брендом Spani. Моїм першим продуктом від цого бренду став бюджетний, відновлювальний тонік з вітамінами E і B3, про який розповідаю більш детально 👇
🔸 Зовнішній вигляд
Тонік представлений у довгастому флаконі із міцного пластику. Він ергономічний та не займає багато місця на поличці у ванній кімнаті.
Кришка фліп-топ, м'яко відкривається, міцно закриває флакон до характерного клацання, сама по собі не розкривається.
Об'єм: 200 мл, це повнорозмірний флакон. Також бренд пропонує флакончики по 50 мл - це чудовий варіант для знайомства з продуктом або для подорожей. Витрата економічна.
🔸 Трохи про склад
Склад невеличкий, але при цьому абсолютно зрозумілий та збалансований. Як завжди, виділяю найцікавіше:
- Arnica Chamissonis Flower Extract (екстракт арніки): Має протизапальну, загоювальну дію, може зменшувати набряки та почервоніння.
- Ascorbyl Palmitate (вітамін C): Антиоксидант, стимулює вироблення колагену, освітлює шкіру.
- Tocopherol (вітамін Е): Антиоксидант, захищає клітини шкіри від пошкоджень, зволожує.
- Niacinamide (ніацинамід): Зменшує пори, вирівнює тон шкіри, має протизапальні властивості.
- Sodium Hyaluronate (гіалуронат натрію): Зволожувач, який може утримувати велику кількість вологи, надаючи шкірі гладкість і пружність.
Тонік не викликав в мене жодних алергічних реакцій, не загострив мої запалення, а також не спровокував активної роботи сальних залоз.
🔸 Консистенція та аромат
- Консистенція - рідка водичка. На дотик не жирна, не олійна, але трохи липкувати, що й не дивно, бо у складі є ніацинамід).
- Аромат легкий, ненав'язливий. Я чітко відчуваю в ньому трав'янисті нотки та трішки йоду. Запах швидко вивітрюється зі шкіри, тому не викликає жодного дискомфорту.
🔸 У використанні
Для мене тонік - це невід'ємна частина догляду, тому використовую його щодня в ранковій та вечірній рутині).
Наношу ватний пафом від "Білосніжка", який ми всі так любимо). Думаю, що за бажанням тонік Spani можна наносити й руками, але як на мене, він занадто рідкий для цього, хоча то справа смаку).
Тонік приємно ковзає по шкірі, у процесі нанесення викликає легке лоскотання, але не дає ніякого печіння.
Вбирається дуже швидко, протягом 30-40 секунд у процесі вбирання на шкірі може відчуватися липкість, але вона йде, коли засіб повністю вбереться.
У фініші тонік лежить абсолютно невагомо, без липкості, жирності, олійності та ефекта плівки, також він не стягує та не сушить шкіру.
З іншою доглядовою косметикою не входить у конфлікт. Хоча, тут я трохи нервувала, бо зараз користуюся пінкою від Clinique з саліциловою кислотою та мала сумніви, що ці 2 продукти потоваришують, але все ок, ніяких подразнень).
🔸 Ефект
Моя шкіра: комбінована, є точкові висипи, лущення та чорні цятки.
- Тонік дає додаткове відчуття чистоти та свіжості.
- Дає базове зволоження, при цьому не перевантажує шкіру.
- Добре заспокоює почервоніння та запалення, але ефект не моментальний, а накопичувальчий.
- Регулює роботу сальних залоз.
- Звужує пори та вирівнює тон шкіри, гортай фото).
- Тонізує, надає шкірі легкого сяйва та добре готує її до нанесення подальшого догляду.
- Не викликав жодних алергічних реакцій.
Мені сподобався тонік від Spani, за свою ціну – це класний варіант для щоденного догляду, рекомендую спробувати😉
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)