Yuriivna

Пігментоване сяйво|O'BAYS Glow Faсe Glitter

Пігментоване сяйво|O'BAYS Glow Faсe Glitter
Пігментоване сяйво|O'BAYS Glow Faсe Glitter
Пігментоване сяйво|O'BAYS Glow Faсe Glitter

З цим брендом знайома,маю засоби від Obays,але саме з глітером для обличчя знайомлюсь вперше.Мені подобаються тіні,які мають блискітки,я також не можу обійтися у макіяжі без хайлайтеру,тому мені дуже цікаво протестувати даний глітер.Глітер має неймовірне сяйво та буде гарним доповненням у макіяжі.

Призначений він для обличчя,тобто я так розумію,як моя фантазія вирішить.Тому я вирішила наносити безпосередньо як тіні для очей,або як хайлайтер.

Пензлик сам по собі має короткий ворс,мені все ж таки хотілось би,щоб ворсинки були дещо довшими та густішими.

Пензликом безпосередньо я і наношу даний глітер,можно ще наносити пензликом,проте у нанесенні цього глітеру є деякі особливості,якими я поділюсь далі у дописі.

Коли є такий формат засобу на огляді,я вважаю що багато свотчів не буде зайвим,а навпаки допоможе у виборі відтінку.

У мене глітер саме під номером 04,має розовинку та багато блискіток,лягає на шкіру,якщо робити свотчі-без прогалин,наче єдиним цілим.

Такий колір є чудовим доповненням образу,а саме його можна використовувати як рідкі тіні для очей,як рідкий хайлайтер,головне наносити не занадто,на губах цей глітер мені не сподобався,я знайшла більш кращі варіанти.

На етапі цих критеріїв,я хочу зазначити головні нюанси та особливості,адже від них і залежить як саме цей засіб буде виглядати у макіяжі.

1.Глітер буде триматися краще,якщо після нанесення,почекати до 3-5 хвилин,це максимум.За цей час,глітер добре висихає та застигає так,що його не зітреш одним легким рухом руки.

2.Відразу наносити глітер пензликом так,як Вам подобається,тому що далі він застигає і так залишається,головне наносити його не сильно натискаючи на пензлик,тому що може лягти плямами,проте таку особливість помітила тільки на повіках.

3.Стерти його не так легко після висихання,я зазвичай користуюсь гідрофільною олією,а потім гелем для вмивання,проте я завжди очищую так шкіру,а глітер також чудово змивається при двохетапному очищенні шкіри.

4.Наносити як хайлайтер на зволожену та вже після тону-шкіру обличчя,а не на суху шкіру, тому що потім,після висихання,глітер буде триматися не так добре,як міг би.

Для себе я обрала два варіанти,це як тіні та як хайлайтер.

Як рідкі тіні для повік-є нюанси,про які я написала зверху.Так,я свідомо розумію,що треба погратися з ним,щоб досягти гарного ефекту та вже потім насолоджуватися сяйвом на очах.Доречі,на фото глітер нанесений без підложки у вигляді матових тіней,я також пробувала наносити на матові тіні,також виглядає непогано,але я наношу зазвичай тільки на матові світлі або нюдові тіні.Я чекаю поки він висохне,інакше він заходить у складки повік,тому підлаштовуюсь та знаходжу інший вихід.

Як хайлайтер-це дуже гарно виглядає,особливо на сонячному світлі,головне наносити в міру,адже глітер виглядає на шкірі дуже пігментованим,проте лягає легкою вуаллю,не залишає прогалини.

Стійкість як для глітеру нормальна,адже якщо він добре висихає,він застигає і не залишає шеруховатості,він буде триматися довше,якщо дотримуватися порад. Стійкість приблизно до 3-4 годин,можливо й довше,проте по часу не тестувала більше,але за період носіння,впевнено тримається,блищить та додає Вашому образу родзинки.