Anna_feerie

Пусті баночки: декоративна косметика

Пусті баночки: декоративна косметика
Пусті баночки: декоративна косметика

Туш Sky High - одна з найкращих в бренду, на мені робить вау-ефект, класно подовжує та розділює війки. Єдиний нюанс - перші пару тижнів в мене виходили дуже потовщені вії, ще й зліплювались між собою. Але це пройшло і консистенція стала ідеальною. Користувалась нею, коли хотілось максимально підкреслити очі, всі креативні та вечерні макіяжі чудово доповнювались (і не потрібно клеїти штучні вії або пучки)). Щіточка тут конусоподібна, силіконова. Мені подобалось змивати ватним диском, змоченим в теплій воді - так виходило набагато швидше, ніж міцелярної водою або гідрофільною олією.

Пусті баночки: декоративна косметика

Аджастер від Hean - cупер корисна річ для Білосніжок, адже цей білий кремчик дозволяє висвітлити тональний і зробити для себе кастомний відтінок. Ось тут писала детальний допис про цей продукт: https://club.makeup.com.ua/post/2769/ .

Помада від Careful змінила аромат (але вона реально вже залежалась в моїй косметичці), тож час прощатися. Бренд нещодавно сповістив про своє закриття, тож, якщо ви хотіли щось спробувати від них - на сайті ще можна вхопити.

Підводка з пензликом - моє особисте відкриття і саме той інструмент, завдяки якому малювання стрілок вийшло на новий рівень. Обов'язково повторю, цей лайнер шикарний 🥰.