molena

La Belle Paradise Garden - новинка від творця Ganymede

La Belle Paradise Garden - новинка від творця Ganymede

Концепція "Єва не встояла і ти не встоїш" приваблює та надихає на знайомство з парфюмом.

Тим більше цікаво знайомитися з витворами парфюмера Квентіна Біша - автора славнозвісного, гучного, неоднозначного Ganymede.

Флакончики Jean Paul Gaultier - це окремий витвір мистецтва, ви точно їх бачили на поличках магазинів: оці всі шикарні бюсти, Scandal'ні ніжки - важко пройти повз.

La Belle Paradise Garden - новинка від творця Ganymede
La Belle Paradise Garden - новинка від творця Ganymede

Але конкретно цей "райський бюст" трохи розчарував. Флакон прекрасного лазурного відтінку, а от прикраса на ньому - аплікаційна вишивка з ниток - виглядає інорідно і не дуже гарно.

Піраміда аромата проста, це всього 3 ноти:
Початкова нота: Водні лілії? Блакитний Лотос?
Нота серця: Ірис
Кінцева нота: Ваніль

Чому знаки питання в початковій ноті: на різних сайтах пишуть по-різному. Тому йдемо на офіційній сайт Jean Paul Gaultier. Там вказано: Blue Water Lilies. Iris .Vanilla.

Всього 3 ноти, а розкриття зовсім непросте. Спочатку здається, що це легкий парфюм: наче в дощовий день ви проходите повз квіткову крамницю. Хтось виходить з неї з букетом білих лілій. Ви відчуваєте ауру всіх квітів, але лілії трохи голосніше.

Ця оманлива легкість швидко припудрюється ірисом, з кожною хвилиною все сильніше і сильніше. Ця "пудра" нагаує фіалковість Guerlain. А потім домішується солодка, пряна ваниль. Перемішуючись з квітами вона створює ілюзію аромату кокосової води.

Ось тут мені захотілося змити з себе цей аромат, бо стало некомфортно до нудоти. А це був всього лише один пшик на руку.

Стійкість парфюму неймовірна, цілий день навколо себе відчувала цей пудрово-лілійно-фіалково-кокосовий фльор. Навіть після прийняття душу на руці ще можна відчути відголоски аромата, він наче в'їдається в шкіру.

Думаю, в холодну пору повернусь до цього парфума, при мінусових температурах він має красиво розкритися, більш дзвінко і не так душно, як зараз.