Гала 💟 Ольга

Відновлюючий крем для волосся з кератином she’a - Аmeliе

Відновлюючий крем для волосся з кератином she’a  - Аmeliе
Відновлюючий крем для волосся з кератином she’a  - Аmeliе
Відновлюючий крем для волосся з кератином she’a  - Аmeliе

Лівін від компанії Аmeliе. Відгук на пробнички https://club.makeup.com.ua/post/49466/

В мене остані порявняння йдуть з Giovanni

https://club.makeup.com.ua/post/43152/

та Iva https://club.makeup.com.ua/post/50480/

Крем від Аmeliе в пробнику був неоднорідної консистенції, мав такий не примістий аромат. При розтиранні у руках креми всі стають однорідними без комочків. Думаю це особливість крафтової косметики, коли менше стабілізаторів для звичної форми.

🌺Багатофункціональний засіб для догляду за волоссям. Добре живить та зволожує, надає здорового блиску. Допомагає відновити структуру пошкодженого волосся, усуває пухнастість та пористість, попереджує появу сухих та посічених кінчиків. Волосся стає м’яким та слухняним. Крем захищає від перепаду температур.

Склад: гідролат меліси, олія янгу, рафінована олія каріте(ши), каприлік, емульсійний віск, актив sunflohair, фітокератин, актив phitoliss (фосфоліпіди сої), актив algo boost, кераміди, д-пантенол, протеїн рису, актив fucocert, консервант cosgard, ефірні олії: лимону, лайму, меліси, іланг-ілангу, грейпфрута, літцеї кубеби, мандарина, екстракт ванілі.🌺

Мої враження були досить цікаві. Я не прагну випрямити своє хвилясте волосся, моя ціль - зволоження.

Giovanni не дуже з цим правлявся у випадку тонкого волосся, він робив його на дотик наче шовк і це все. Iva була більш лояльною, зволожувала та робила волосся приємним та м'яким на дотик. Амелі це інше. Це зволоження, фіксація завитка (без жамкання не обійтись) і наповнення.

Моє волосся після сушки достатньо пушиться, на цьому відео я бачу різницю. Волосся трохи приглажене і його наче більше. Не було обтяження, не було бурульок. Це цікавий засіб. Мені хочеться його пробувати далі та експериментувати з зачісками.

Відновлюючий крем для волосся з кератином she’a  - Аmeliе