Blondie_rs

Сироватка, яка здивувала: The Skin House

Сироватка, яка здивувала: The Skin House

Всім привіт! Спішу поділитись із вами враженнями про цю милу баночку та одразу хочу сказати: я мало від яких сироваток в захваті. Ну, якщо не враховувати засоби із зірковими для мене складниками, то зазвичай для мене сироватки не грають практично ніякої ролі. Але, не цього разу. Продукт настільки вдалий, що мама з радістю уже докінчує його. Це вкрай рідко, повірте. Раніше я писала відгук на крем з даної серії, кому цікаво, можна прочитати туть: https://club.makeup.com.ua/post/15867/

Продукт йде в кольоровій коробці, як і крем з цієї ж серії. Баночка у мене у форматі 50 мл. Виготовлена з товстого градієнтного скла. Міцна, важка та дуже солідна. На корпусі також нанесені написи золотистою та білою фарбами, що додає продукту дороговизни.

Трішки незвично бачити сироватку з такою помпою без повноцінної кришки [не знаю, чому тут такий стереотип виник в моїй голові]. Виробник задовільнився ковпачком на дозатор, щоб при транспортуванні нічого не повилазило [вдома стоїть без нього]. Помпою зручно дозувати продукт. Такий формат і дуже комфортний в експлуатації, і найбільш "захищений" в плані гігієни. Формула сироватки чудово підходить для дозатору та використовується раціонально.

Аромат у сироватки не такий насичений у порівнянні з кремом: він ближче до ненав'язливого квіткового, тож його практично не чути. Найцікавішим для мене була текстура: вона неодмінно нагадує гель [на фото навіть схоже до силікону]. Доволі плотна по відчуттям, але надзвичайно легка на шкірі. Абсолютно не відчутна та не дратівлива. Швидко впитується та економна у використанні: всього лиш одної краплинки достатньо, щоб розподілити на певну частину обличчя.

Сироватка збагачена такими чудовими складниками: сквалан (помʼякшення, зволоження), масла макадамії та ши (живлення), кераміди (відновлення пружності та структури), гіалуронова кислота (утримання вологи), аргінін (зволоження), рослинні екстракти (женьшень зокрема) та екстракти грибів, що мають антиоксидантну дію.

Як і крем, так і сироватку - я передала для тестування мамі, адже на моїй нормальній шкірі 20+ нічого загалом не видно 🤓 Від себе скажу: сироватка мені сподобалась навіть більше чим крем! Вона надзвичайно приємна на обличчі, гарно пом'якшує та зволожує [справді, наче такий добротний гель]. Навіть якщо нанести трішки з надлишком - вона не буде нікуди скочуватись. Серед великих плюсів можу відзначити й дозатор - це безперечно виграшний варіант в плані гігієни.

У комплексі сироватка+крем працюють відмінно. Після 2 тижнів користування мама зауважила вирівнення тону шкіри, пом'якшнення та достатньо зволожене обличчя. Легку підтянутість також ці засоби надали, як і візуально зменшили глибину зморшок. Ліфтинг-ефект гарантований, а ще чудовий настрій зранку, адже мама сказала наступне: "Шкіра виглядає молодшою та підтянутою. Я собі подобаюсь!".

Читала в декотрих відгуках таку думку, що сироватка може навіть застосовуватись в сольному варіанті, адже має достатньо зволожуючих властивостей. І це правда. Але я все одно по привичці люблю закривати кремом. Проте, такий варіант підходить на літо, якщо ви не хочете надто багато шарів на обличчі; хоч по текстурам невагомі як сироватка, так і крем. Не надають суперблиску та цього надлишку, що також є плюсом. При потребі можна просто нанести ще один шар крему.

Крем мама уже використала, визбирувала до останньої краплинки. А сироватка теж добігає до завершення. Це, мабуть, одні з дуже небагатьох засобів, якими мама справді користувалась щодня, і з великим задоволенням! Рекомендую спробувати дану серію. Сироватка доступна в форматі 20мл, що чудово підійде для знайомства із засобом☺️