Blondie_rs

Знайомство з The Skin House: крем з женьшенем та екстрактом 9 грибочків

Знайомство з The Skin House: крем з женьшенем та екстрактом 9 грибочків

Всім привітики! Я так за вами скучала, ви собі не уявляєте! Повертаюсь до вас та спішу поділитись своїми враженнями про засіб нового для мене бренду The Skin House. І сьогодні у нас живильний крем з женьшенем та екстрактом 9 рідкісних грибів. Вони відіграють антиоксидантну роль в анти-ейдж догляді, насичують шкіру та розгладжують її.

У мене також є ще сироватка з цієї ж лінійки, тож про неї розповім у наступному дописі 🙂

Знайомство з The Skin House: крем з женьшенем та екстрактом 9 грибочків

Цікаво, що практично у всіх відгуках я бачила біло-кремові коробки. А у мене, скоріш за все, якась уже нова партія. Оформлення мені надзвичайно сподобалось: скляна баночка з градієнтом від червоного до чорного, оздоблена золотистими надписами. Усе це надає дороговизни продукту. І вперше я побачила доволі вузеньке горлишко, яке дуже нагадало мені мілашну баночку меду. Не скажу, що це зручно, але можна привикнути.

Текстура у нього доволі легка, зволожуюча та пом'якшуюча. Впитується швидко, не залишає неприємних відчуттів, а шкіра під ним дихає. Одразу скажу, що не зауважила в ньому живильних властивостей - мені з нормальною шкірою/схильною до жирності в Т-зоні та сухості на щоках - не вистачало власне цієї насиченості, тож я потім просто додавала ще один шар для вечірньої рутини.

Що стосується аромату - він легкий, має доволі пахучі нотки, проте не нав'язливі. Після нанесення на обличчя аромат не дратує, практично його не відчуваю.

Як ви зрозуміли, на мені він видимого результату не дав. Оскільки даний засіб класифікується як антивіковий, то в мої 20+ говорити про це рано (звісно, це поняття індивідуальне). Так, у мене вже є мімічні мікро-зморжки, проте вони мене зовсім не турбують. А візуально прибираються достатнім зволоженням та живленням у комплексному догляді. Даний засіб дає ніжне сяйво шкірі, не перенасичує його цим вологим ефектом (що для літа дуже добре, адже деколи надлишок дратує). Під тональний крем також чудово підходить - претензій до нього не маю.

Заради цікавості запропонувала мамусі протестувати даний комплекс (сироватка+крем). У неї нормальна вікова шкіра (я б сказала ідеальна!). В результаті тестування вона зауважила, що обличчя виглядає більш підтянуто та свіжо. Зморжки, звісно ж, кремчик з сироваткою не усуне, але вони стали менш вираженими завдяки пом'якшенню та зволоженню, які власне дає цей крем. Я думаю, тут зіграла ще роль антиоксидантів - вони нам, як ніколи потрібні. Після 2 тижнів щоденного користування вирівнявся тон обличчя, а еластичність почала відчувати ще з першого нанесення.

Тож, я вважаю - варіант достойний та працюючий не за всі гроші світу. Грибами не лякайтесь - неприємної віддушки абсолютно нема. Єдиний мінус - він не живильний, проте може ще бути таке, що він поглинається шкірою та працює більш глибше. Тим не менш, на собі я таких вагомих змін, як у мами - не зауважила.

Бажаю вам сяючої шкіри та зустрінемось з вами у наступному дописі 🫶🏻