Знайомство з The Skin House: крем з женьшенем та екстрактом 9 грибочків
Wrinkle supreme cream: і що ж там за запах з цими грибами? Тестуємо дієвість даного засобу
Всім привітики! Я так за вами скучала, ви собі не уявляєте! Повертаюсь до вас та спішу поділитись своїми враженнями про засіб нового для мене бренду The Skin House. І сьогодні у нас живильний крем з женьшенем та екстрактом 9 рідкісних грибів. Вони відіграють антиоксидантну роль в анти-ейдж догляді, насичують шкіру та розгладжують її.
У мене також є ще сироватка з цієї ж лінійки, тож про неї розповім у наступному дописі 🙂
Оформлення
Цікаво, що практично у всіх відгуках я бачила біло-кремові коробки. А у мене, скоріш за все, якась уже нова партія. Оформлення мені надзвичайно сподобалось: скляна баночка з градієнтом від червоного до чорного, оздоблена золотистими надписами. Усе це надає дороговизни продукту. І вперше я побачила доволі вузеньке горлишко, яке дуже нагадало мені мілашну баночку меду. Не скажу, що це зручно, але можна привикнути.
Текстура та аромат
Текстура у нього доволі легка, зволожуюча та пом'якшуюча. Впитується швидко, не залишає неприємних відчуттів, а шкіра під ним дихає. Одразу скажу, що не зауважила в ньому живильних властивостей - мені з нормальною шкірою/схильною до жирності в Т-зоні та сухості на щоках - не вистачало власне цієї насиченості, тож я потім просто додавала ще один шар для вечірньої рутини.
Що стосується аромату - він легкий, має доволі пахучі нотки, проте не нав'язливі. Після нанесення на обличчя аромат не дратує, практично його не відчуваю.
Результат тестування + думка мами
Як ви зрозуміли, на мені він видимого результату не дав. Оскільки даний засіб класифікується як антивіковий, то в мої 20+ говорити про це рано (звісно, це поняття індивідуальне). Так, у мене вже є мімічні мікро-зморжки, проте вони мене зовсім не турбують. А візуально прибираються достатнім зволоженням та живленням у комплексному догляді. Даний засіб дає ніжне сяйво шкірі, не перенасичує його цим вологим ефектом (що для літа дуже добре, адже деколи надлишок дратує). Під тональний крем також чудово підходить - претензій до нього не маю.
Заради цікавості запропонувала мамусі протестувати даний комплекс (сироватка+крем). У неї нормальна вікова шкіра (я б сказала ідеальна!). В результаті тестування вона зауважила, що обличчя виглядає більш підтянуто та свіжо. Зморжки, звісно ж, кремчик з сироваткою не усуне, але вони стали менш вираженими завдяки пом'якшенню та зволоженню, які власне дає цей крем. Я думаю, тут зіграла ще роль антиоксидантів - вони нам, як ніколи потрібні. Після 2 тижнів щоденного користування вирівнявся тон обличчя, а еластичність почала відчувати ще з першого нанесення.
Тож, я вважаю - варіант достойний та працюючий не за всі гроші світу. Грибами не лякайтесь - неприємної віддушки абсолютно нема. Єдиний мінус - він не живильний, проте може ще бути таке, що він поглинається шкірою та працює більш глибше. Тим не менш, на собі я таких вагомих змін, як у мами - не зауважила.
Бажаю вам сяючої шкіри та зустрінемось з вами у наступному дописі 🫶🏻
Коментарі (0)