Топ-засіб лінійки Aqua Glow | Joko Blend
Екстразволожувальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою
Серед засобів лінійки Aqua Glow, які заслуговують на увагу своєю універсальністю і ефективністю (адже зволоження шкіри потрібне кожному), є справжня зірка – екстразволожувальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою. Саме про неї хочу розповісти детальніше👇
Пакування. Зовнішня картонна коробочка в ніжно-голубих тонах. На фоні видніється зображення текстури сироватки, міститься уся необхідна інформація і навіть зображення флакончика, який міститься всередині. Є прозорі пломби, які гарантують цілісність упаковки.
Флакончик виконаний з грубого матового скла (залишки продукту можна побачити на стику етикетки). Піпетка з білим гумовим наконечником, основа - скляна, завужена до кінчика. Я звикла до трохи грубших піпеток, а по факту - такий формат виявився зручнішим. Етикетка в голубих тонах, продовжує дизайн зовнішньої упаковки.
Об’єм: 30 мл. Термін придатності після відкриття: 6 міс.
Склад: Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, Ethylhexyl Palmitate, Trihydroxystearin, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, Methyl Gluceth-20, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, BHT, Linalool.
Основні корисності тут:
🔹 Комплекс керамідів та фосфоліпів (Phospholipids, Sphingolipids, Lysolecithin) - глибоко зволожують і відновлюють захисний бар’єр шкіри.
🔹 Гіалуронова кислота - потужний зволожувач, який утримує вологу в шкірі.
🔹 Амінокислоти (Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine) - діють як антиоксиданти, допомагають знімати запалення і живлять шкіру.
Консистенція та аромат. Сироватка має кремоподібну, густу текстуру з молочним відтінком. Вона густа, не розтікається, краплинки тримають форму. Завдяки такій текстурі вона економна у викоританні. Аромат, як у цілої лінійки - свіжий, легкий, ненав’язливий.
Досвід використання:
🔹 Легко розподіляється по шкірі і швидко поглинається, не залишаючи жирного або липкого ефекту.
🔹 Завдяки густій текстурі витрати мінімальні.
🔹 Фініш – це справжня родзинка продукту. Шкіра стає оксамитовою, без надмірного блиску – ідеальний варіант для тих, хто має жирний тип шкіри (впевнена, що і для інших типів шкіри це дуже комфортно).
🔹 Забезпечує чудове зволоження і не конфліктує з іншими засобами. На дотик шкіра стає гладенькою, пружною та неймовірно приємною.
🔹 Не викликала жодних негативних реакцій.
Екстразволожувальна сироватка від Joko Blend стала для мене справжньою знахідкою. Це той засіб, який я з радістю використовую щоранку, і він точно залишиться на моїй полиці надовго!
Коментарі (0)