ksnklb

Як працює точковий гель на різних прищиках

Хоча в основному я позбулась прищів, та поодинокі прищики ще інколи з'являються, і для таких випадків на моїй поличці живуть точкові засоби. Якщо раніше знайти дієвий та не дуже дорогий засіб такого типу було задачею із зірочкою, то зараз Re.Care пропонує нам не лише "бовтанку" а й крем-гель. Сьогодні якраз про нього 😉.
Гель приїхав у окремій коробочці, а сам він поміщений у зручний тюбик 15ml, з маленьким носиком. Дизайн виконаний у приємних тонах, а на тюбику зазначена уся потрібна інформація.
Консистенція справді така кремового-гелева, легка. Запах рослинний, та його чути лише, якщо нюхати з носика. Колір – білий.
Виробник пропонує використовувати цей засіб наніч. Тут є такий нюанс, що взагалі гель не висихає на місці нанесення і може стиратись об подушку. Та при використанні вдень, я помітила, що з часом, гель тане від тепла шкіри, наче трішки вбирається.
У складі є емоленти, силікон, емульгатори, ніацинамід, саліцилова кислота, бісаболол, азелаїнова кислота, та консерванти.
Нижче я розповідаю про свій досвід використання даного засобу у різний час та на різного типу прищах.

Цей прищик лише почав запалюватись на підборідді, він був твердий, мав червоний контур. Гель я наносила наніч. Після першого використання, я помітила, що засіб підтягнув прищик та трішки підсушив. Після другого використання, можна помітити, що засіб висушив та витягнув до верху прищик. У результаті, мені не довелось довго спостерігати усі етапи його розвитку, і пройшов він швидше, без болісних відчуттів.

Ці ж два прищики я прибрала буквально за пів години з цим гелем) так, вони не великі, і якраз на них я помітила, що гель тане на шкірі. Загалом, я просто нанесла його на дані прищики, почекала трішки і витерла ватним диском. У результаті я не побачила і сліду від прищиків, їх наче і не було.
Тому так, як бюджетний sos-засіб, цей продукт чудово впорався, особливо на таких незначних висипах.