Vikulyk

Цікавинка в світі косметики на холодну пору року в сезон хворіб

Так, як сезон хворіб у нас почався ще з середини вересня і дуже довго і складно було позбутись всіх симптомів, то я вирішила спробувати "антибронхітний комплекс", тому що кашель вже замучив.

Маленької баночки, в якій міститься 10 мл ефірних олій вистачить надовго, адже потрібно всього декілька капель для ефекту.

Використовувати можна по-різному, власне і від цього залежить кількість капельок, в інструкції на баночці, як і в описі на сайті все вказано.

Ефірні олійки рекомендую змішувати, це легко, можна навіть додавати в кухонну сіль, а потім у ванну.

Вода у ванній залишається практично прозорою, може надавати хіба легенького зеленого відтінку, саму ванну не фарбує.

Мені подобається аромат, який огортає ванну кімнату, він такий приємний, хвойний, дарує гарні відчуття.

Я обрала для себе два способи: змішувати з сіллю і приймати ванну, або з олією і робити масаж.

В складі є такі олії: базиліку, евкаліпту, мирти, чебрецю, м'яти і лаванди.

Від олійки зразу полегшується дихання, вона додає додаткового розслаблення і заспокоєння. Симптоми кашлю дійсно швидше проходять, я не знаю, чи зарадить боронхіту і трахеїту (тут вже напевне антибіотик), на щастя діло не дойшло, але як допоміжний засіб і профілактика саме те.

Висновок. Дуже цікавий комплекс ефірних олій, яким напрочуд зручно, приємно і корисно користуватись. Тому рекомендую обрати свій засіб для вирішення проблем, адже Aroma Karina вже подбали про вас.