Ірина 🦋

Альгінатна маска для обличчя "Антикупероз" з чорницей, вітаміном С та азуленом

Альгінатна маска для обличчя "Антикупероз" з чорницей, вітаміном С та азуленом

Ще одна альгінатна масочка від французького бренду 🇫🇷 La Grace

Маска Classique peel-off masque D'ARRET ROUGE застосовується в програмах догляду за чутливою та роздратованою шкірою та для лікування проявів куперозу (розширених капілярів). Чинить антиеритантну, протизапальну дію, знижує подразнення та заспокоює шкіру.

Основні інгредієнти:

🫐 Екстракт чорниці та азулен робить її незамінною у програмах для лікування шкіри з розширеними капілярами на подразненій шкірі. Антоціаноциди екстракту чорниці відомі своєю зміцнюючою дією, вони стимулюють периферійну циркуляцію крові та зміцнюють стінки капілярних судин.

🌼 Азулен – це активна речовина із суцвіть Ромашки аптечної, є протизапальною та заспокійливою речовиною. Сприяє зволоженню, регенерації, зниженню запалення. Азулен швидко та дієво знімає подразнення на шкірі, а також виявляє антибактеріальний ефект.

🍋 Вітамін «С» - потужний антиоксидант, що стимулює вироблення шкірою власного колагену, тому цю маску можна використовувати так само для сухої та в'яне шкіри.

Альгінатна маска для обличчя "Антикупероз" з чорницей, вітаміном С та азуленом

Особливості маски:

💦зміцнює судини, зменшує прояви куперозу.

💦заспокоює та знімає почервоніння

💦прискорення обмінних процесів у клітинах

💦боротьба з вільними радикалами, противіковий ефект

💦збільшує вироблення в шкірі колагену та еластину

💦покращення кольору обличчя

💦 тонізація та підтяжка шкіри

Пакування 🎁: Маска є у продажу на 25g у пакетику та 200g та 600g у пластиковій баночці

Зовнішній вигляд: Порошек, світлого кольору який треба розводити з водою або активатором 💦

Аромат: Дуже легкий косметичний

Використання 🥣: Моя шкіра нормального типу, є невеликий купероз на крилах носа. Також є вікові зміни у вигляді мімічних зморшок. За описом ця маска чудово мені підходить. Але скажу чесно, на моїй шкірі всі альгінатні маски працюють однаково, якоїсь особливої ​​різниці між ними я не бачу.

Перед нанесенням маски я зробила пілінг La Grace Fito Peeling Poudre Masque Wash-Off 🌿щоб прибрати відмерлі клітини з поверхні обличчя та активні компоненти маски краще проникали в шкіру, про нього детальніше тут https://club.makeup.com.ua/post/51523/

На очищену шкіру під маску я наносила гіалуронову сироватку Piel Cosmetics Gialur Serum 1% https://club.makeup.com.ua/post/52652/ для більшого зволоження.

Змішати 25 г маски і 75 мл води (20 °C) до утворення однорідної маси, потім нанести на обличчя товстим шаром 4-5 мм. Але цього разу я розділила пакетик на 2 рази. Також можна розвести маску активатором лосьйоном La Grace Activateur Lotion Hyaluron 💦 про нього розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/46367/

Залишити на 20 хвилин. Після завершення процедури зняти маску одним пластом, починаючи від шиї.

Після маски шкіра довгий час залишається зволоженою, пори стягнуті, дрібні зморшки тимчасово розгладжуються після зволоження. Я не очікувала, що після маски пропадуть судини куперозу, але шкіра заспокоюється.

Максимальний видимий ефект дає – 10 процедур по 2-3 рази на тиждень.

Докладний допис із усіма нюансами приготування альгінатних масок https://club.makeup.com.ua/post/45184/

Чи знайомі ви із засобами La Grace? Чи використовуєте альгінатні маски?