alena.rosee

Світло і Тінь | Juliette Has a Gun

Світло і Тінь | Juliette Has a Gun

Всім привіт! 💕 повертаюсь з парфумерними нотатками , тим паче є привід : закінчився флакончик одного з улюблених Джульєт 🖤

Але... перед тим як помістити його в рубрику Викидушки, я ж все ж таки вирішила написати допис, чому вважаю цей аромат особливим та чому він має деяку специфічність ✨

Натискай "Дізнатись більше".

Італійський бренд JHaG, як і багато брендів, мають базову колекцію і бутикову, де друга завжди має більш люксове пакування, більш цікаві формули або просто концентровані, та інгрідієнти , ну і подача та маркетинг інші.

У Джульєтт ця серія називається Luxury та представлена небагатьма ароматами в об'ємах 75 мл.

Тобто інших форматів, крім фірмового семплу, не існує.

✨Пакування:

Ну воно розкішне, тут нічого додати. (дивись фото)

Сам флакон зроблено з гарної якості товстого скла, яке надписам дає обємний ефект, кришечка зроблена з кераміки, така ... добряче тяжеленька, тому у кого камяна підлога - не рекомендую її кидати ))) Всі надписи на флаконі - це емаль, зворотня сторона флакону також покрита емалью.

Флакон має подвійне пакування, спочатку це біла коробка з твердого картону, де зазначена інформація від виробника, коли відкриваєш коробку, вона розкладується, і там під мякою білою ковдрою схована скринька.

Біла скринька зроблена дуже якісно та "дорого-багато", має металеву табличку з назвою і коротким описом аромату, надпис бренду обємною фарбою, а всередині - шкіра (ну я думаю кожзам), але якісний, не порепалось нічого за час користування , в мене є і більш сиарі скриньки , вони також в ідеальному стані , де вибито також назву бренда.

Скриньку можна використовувати і для флакону, і як аксесуар на столику: для всяких дрібничок, пробничків, біжутерії.

По вазі вона така не легенька.

Тестер не має скриньки , поставляється в крафтовій картонній коробці (іноді з кришкою флакон, іноді ні, таке треба уточнювати перед замовленням )

✨Консистенція: аромат закінчився, тому тут напишу просто текстом, що сам парфум має білий колір, і коли флакон новий, виглядає дуже гарно, у склі переливаються білі хвилі. Зараз із люкса у білого Жадору такий ж колір рідини.

💫Запах:

✨Піраміда аромату:

Верхні ноти: Тубероза і Жасмин Самбак;

ноти серця: Тубероза і Амброксан;

ноти бази: Мускус, Сандал, Амбра і Кедр.

Одразу напишу, що цей парфум або подобається, або точно ні, він неоднозначний , але я постараюсь без зайвої "води" пояснити чому його можуть навіть ненавидіти))) ахаха 🤣

Це білоквітковий Туберозний букет найвисшої концентрація, квіти чисті, аж випромінють біле світле, одразу розумієш що вони як мімінум з фантастичнів романів або як максимум вирощені десь в іншій галактиці місцевими парфумерними інопланетянами 🛸

Та... на самій високій гучності Пан Амброксан - синтетична молекула, яку так любить бренд, а тепер і всі сучасні люкс новинки мають цю

ноту в меншій концентрації (з травня ношу новий Версаче Брайт Кристалл і ось він аброксановий), цю молекулу люблять чи хейтять, я її обожнюю, причому в будь-якій концентрації 🖤 Тут ще залежить від хіміі шкіри , тому такі противоречиві відгуки на цей компонент.

Якщо не можете згадати чим це пахне, згадайте аромат Не Парфюм цього бренду і помножте його на 10.... ну чи на 6. 😁

Мускуса як такового я тут не чую, а Сандал легкий, додає невагому кремовість, трошки згладжує кути цієї інопланетної композиції.

💜

💫Асоціації:

Це яскраве промені білого (але не теплого) Сонця, яке починає заповнювати темну кімнату, і чим більше відкриваєш штори, тим світліше та радостніше становиться, немов вся тіпьма куди ділась, як її і не було.

Аромат чогось нового, він хоч білий у всіх сенсах , але я не чую його мильним чи порошкоподібним, тобто з прибиранням, очищенням саме миючими засобами він не асоціюється, а ось асоціації коли очищуються думки - такі є.

🖤

Власниця чи власник аромату - персона ніжна та сильна одночасно, коли характер змінюється від темного до світлого і навпаки, коли Ти є Ти і не треба прикидатись кимось іншим. Хтось пишається , хтось заздрить, а Ти на своїй хвилі (можливо амброксановій )😁

💫Стійкість: космічна. На шкірі до душу, але може залишитись якщо гель не супер ароматний, на волоссі до миття , на одязі до прання . Іноді якщо зробити один промив волосся, а не два, то лайт аромат залишається і після миття.

Я зазвичай роблю 1 пшик на шкіру і 1 пшик на волося, цього достатньо, аромат концентрований.

🖤

Трошки шкода що він закінчився, але буде привід придбати ще, бо аналогів я не зустрічала. 💫

Його порівнюють з Лілі Фентазі цього бренду -він в мене є , але цей парфум більш попсовий, на кожен день я б сказала.

Якщо ви не знайомі з цим ароматом, рекомедую почати знайомство саме з пробнику. 💜

Дякую за увагу 🖤