YuliHrytskoff

Зміцнюючий денний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream SPF15

Зміцнюючий денний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream SPF15

Як би прикро не було, але старіння шкіри – абсолютно природній й фізіологічний процес, адже з віком сповільнюються більшість метаболічних процесів і вироблення гормонів. Не менший «відбиток» на шкірі залишають й зовнішні фактори – стреси, неправильне харчування та режим дня, шкідливі звички й екологія… Все це призводить до того, що шкіра починає в’янути, стає більш чутливою та беззахисною, з’являються нові зморшки, а старі стають ще виразнішими та глибшими… Тому догляд за віковою шкірою має бути більш делікатним, йому потрібно приділяти більше коштів, часу та уваги.

На щастя, косметична індустрія не стоїть на місці і в більшості світових брендів розроблені цілі лінійки дієвих засобів по догляду за зрілою шкірою. Саме такою серію являється NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle, про косметичні засоби із якої я поступово розповідатиму у своїх дописах, а в сьогоднішньому йтиметься про перший із них - Зміцнюючий денний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream SPF15

Крем приїхав до мене запакованим в індивідуальну картонну коробочку, сам же пофасований в естетичну та дуже якісну пластикову баночку-шайбу білого кольору. Під кришечкою в якості контролю першого відкриття була розміщена фольгована захисна мембрана.

Склад крему більш ніж непоганий – містить багато якісних зволожувачів (гліцерин, олія ши, жирний спирт), емоленти, антиоксиданти (коензим Q 10, токоферилацетат), амінокислоти (креатин), декілька санскрінів. Звичайно, не обійшлось й без не самих корисних компонентів, зокрема, парфумерної віддушки та допоміжних, суто технічних (але необхідних) компонентів.

Консистенція крему середньої щільності – він не надто густий, але як для денного крему текстуру вважаю все ж жирнуватою.

Текстура однорідна, злегка «взбита».

Запах – дуууже виразний і концентрований косметичний. Хоч і приємний… Стійкий, довго відчувається на шкірі і привертає увагу, відволікає. Особисто для мене це досить таки вагомий мінус!

Колір – білий з жовтуватим підтоном.

Наноситься і розприділяється крем дуже легко, не залишаючи ніяких розводів. Повністю поглинається до 10 хвилин. Проте, навіть після повного поглинання на шкірі залишається невелика жирність і блиск – не критично, але вже через годинку-півтора після нанесення виникає необхідність скористатись матуючою серветкою. Однак, ні липкості, ні відчуття маски даний крем не створює.

Шкіру крем зволожує гарно – вона виглядає доглянутою, наповненою, приємною на дотик – тут жодних претензій.

З декоративною косметикою не конфліктує.

Алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій крем в мене не викликав.

Цей крем непоганий варіант для сухої, дійсно вікової шкіри, однак для жирної/комбінованої він дещо заважкий… Та й надто концентрована і стійка віддушка, на жаль, не зробила мене прихильницею цього крему…