Зміцнюючий денний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream SPF15
💛
Як би прикро не було, але старіння шкіри – абсолютно природній й фізіологічний процес, адже з віком сповільнюються більшість метаболічних процесів і вироблення гормонів. Не менший «відбиток» на шкірі залишають й зовнішні фактори – стреси, неправильне харчування та режим дня, шкідливі звички й екологія… Все це призводить до того, що шкіра починає в’янути, стає більш чутливою та беззахисною, з’являються нові зморшки, а старі стають ще виразнішими та глибшими… Тому догляд за віковою шкірою має бути більш делікатним, йому потрібно приділяти більше коштів, часу та уваги.
NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle: комплексний підхід до догляду за зрілою шкірою
На щастя, косметична індустрія не стоїть на місці і в більшості світових брендів розроблені цілі лінійки дієвих засобів по догляду за зрілою шкірою. Саме такою серію являється NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle, про косметичні засоби із якої я поступово розповідатиму у своїх дописах, а в сьогоднішньому йтиметься про перший із них - Зміцнюючий денний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream SPF15
Оформлення/дизайн
Крем приїхав до мене запакованим в індивідуальну картонну коробочку, сам же пофасований в естетичну та дуже якісну пластикову баночку-шайбу білого кольору. Під кришечкою в якості контролю першого відкриття була розміщена фольгована захисна мембрана.
Характеристика властивостей
Склад крему більш ніж непоганий – містить багато якісних зволожувачів (гліцерин, олія ши, жирний спирт), емоленти, антиоксиданти (коензим Q 10, токоферилацетат), амінокислоти (креатин), декілька санскрінів. Звичайно, не обійшлось й без не самих корисних компонентів, зокрема, парфумерної віддушки та допоміжних, суто технічних (але необхідних) компонентів.
Консистенція крему середньої щільності – він не надто густий, але як для денного крему текстуру вважаю все ж жирнуватою.
Текстура однорідна, злегка «взбита».
Запах – дуууже виразний і концентрований косметичний. Хоч і приємний… Стійкий, довго відчувається на шкірі і привертає увагу, відволікає. Особисто для мене це досить таки вагомий мінус!
Колір – білий з жовтуватим підтоном.
Використання, результат, враження від крему
Наноситься і розприділяється крем дуже легко, не залишаючи ніяких розводів. Повністю поглинається до 10 хвилин. Проте, навіть після повного поглинання на шкірі залишається невелика жирність і блиск – не критично, але вже через годинку-півтора після нанесення виникає необхідність скористатись матуючою серветкою. Однак, ні липкості, ні відчуття маски даний крем не створює.
Шкіру крем зволожує гарно – вона виглядає доглянутою, наповненою, приємною на дотик – тут жодних претензій.
З декоративною косметикою не конфліктує.
Алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій крем в мене не викликав.
💛Підсумки
Цей крем непоганий варіант для сухої, дійсно вікової шкіри, однак для жирної/комбінованої він дещо заважкий… Та й надто концентрована і стійка віддушка, на жаль, не зробила мене прихильницею цього крему. Але, в цілому, це гідний базовий крем, який таки здатний закрити більшість первинних потреб вікової шкіри.
Коментарі (0)