Zhukovka

Антицелюлітна процедура вдома разом з Joko Blend

Антицелюлітна процедура вдома разом з Joko Blend
Антицелюлітна процедура вдома разом з Joko Blend
Антицелюлітна процедура вдома разом з Joko Blend

Всім привіт 🌸 з ким ще не знайома - мене звати Лілі, вже більше року пишу відгуки на MakeUp і тестую усілякі косметичні штучки🧴 Цього разу у мене на огляді антицелюлітний набір з холодним ефектом від Joko Blend ❄️

Так-так, у худих дівчат теж є апельсинова кірка, нерівності шкіри, набряки і тд. Тож сідайте зручніше, я розповідаю свій досвід!

Скраб представлений у зручній баночці з гвинтовою кришкою на 300 г. Аромат солодкувато-ментоловий і дуже приємний. Використовуючи його, я помітила, що абразивні часточки середньої жорсткості ідеально активізують циркуляцію лімфи та покращують кровообіг. Відчувається , що шкіра дихає!

Ступінь охолодження я оцінила на 4/5 - це терпимий холод, який ще близько 10хв відчувається після душу ❄️

Цей етап вразив мене найбільше! Два м’які бинти, просочені спеціальною емульсією, відчуваються дуже комфортно на тілі. Обгортання не лише допомагає боротися з апельсиновою кіркою, а й активно розщеплює підшкірні жирові відкладення. Справді відчула, як відбуваються підшкірні процеси, після чого помітила, як шкіра стає більш еластичною.

Рівень охолодження тут я прийняла на 7/5 - дуже освіжаюче! ❄️ Брррр

Штани допомагають посилити ефект від обгортання. Вони універсального розміру (XS - XXXL) , з гарною поясовою резинкою та закритими носочками, що дозволяє тримати приміщення в чистоті, адже бинти досить добре просочені. Тому це 100% маст хев!

Крем з гелево-кремовою текстурою має чудовий аромат і не залишає жирної плівки на шкірі. Він дійсно допомагає запобігти накопиченню зайвої рідини і робить шкіру м’якою та шовковистою.

Я б оцінила ступінь охолодження на 3,7/5, що також чудово доповнює загальний ефект набору. Можливо супер охолодження від крему не відчувається після бинтів, адже ті ну просто мороз❄️ Тому спробую ще в соло варіанті і додам інформацію!

  • Без зайвих слів - цей набір просто супер дієвий! Вже після першої процедури я помітила, як змінився стан моєї шкіри! Вона погладшала не лише тактильно, а й візуально. Помітно, як пішла зайва вода і рельєф вирівнявся. Я з радістю буду використовувати цей набір до кінця і дуже раджу вам спробувати, якщо ви ще вагаєтесь.
  • Також у бренду представлена антицелюлітна лінійка зі зігріваючим ефектом, який дуже актуальний в холодну пору 💕 Моя сестра вже встигла спробувати, хочете огляд?