olena_glossy

Знахідка для проблемної та жирної шкіри

Знахідка для проблемної та жирної шкіри

Це знахідка! Чудовий тонер, який ідеально підійде для жирного типу шкіри, для проблемної шкіри та інших станів шкіри, які потребують відлущувального ефекту. Підійде для підлітків будь-якої статі, адже у ньому відсутня віддушка. Розповідаю детально 👇

Знахідка для проблемної та жирної шкіри

Пакування. Мінімалістична біла пляшечка з тонкого пластику та зручною кришечкою типу диск-топ, яку легко відкривати й закривати. Дизайн етикетки стильний: білий фон, чіткі темні написи й світло-рожева смужка з білою графічною краплею.

Об’єм 150 мл.

Засіб має кислий pH 3. Концентрація саліцилової кислоти 2%. Вона володіє протизапальними, антибактеріальними та бактерицидними властивостями.

Склад максимально лаконічний: Aqua (Water), Propanediol, Polysorbate 20, Salicylic Acid, EDTA.

Нічого зайвого. Можливо, хтось скаже, що аптечний розчин саліцилової кислоти буде дешевшим? Але ні. Аптечний розчин спиртовий (етанол 96%), пересушує та подразнює шкіру.

Тонер Re.Care має водну основу та Propanediol, який виступає не лише розчинником, але й речовиною, яка зволожує шкіру.

Особливості використання:

  • Перед нанесенням струшуємо флакон.
  • Наносимо за допомогою ватного диска на суху шкіру перед сироваткою й кремом.
  • Використовуємо 1 раз на день у вечірній рутині.
  • Обов'язково вранці використовуємо SPF.

Консистенція та аромат. Прозора рідина, злегка біло-каламутна. Аромат нагадує “хімічну лабораторію”. Він нейтральний, одразу зникає.

Враження від використання.

Після нанесення відчувається незначна липкуватість (на 3 бали з 10), яка у вечірній рутині абсолютно не заважає. У мене жирний тип шкіри і я використовую тонер кожного вечора. У комбінації з іншими засобами шкіру він не пересушує (іншим типам шкіри радила б частоту використання регулювати відповідно до потреб).

Який ефект на шкірі?

  • поступово очищаються пори, вони виглядають світлішими;
  • наявні висипи сходять швидше;
  • нові висипи з’являються рідше;
  • тон шкіри стає рівнішим, а її загальний стан помітно покращується.

Я в захваті від відлущувального тонера Re.Care. Це знахідка для проблемної та жирної шкіри. Також він буде актуальним для підлітків з проблемною шкірою будь-якої статі через свій нейтральний аромат та мінімалістичний склад. Щира рекомендація!