Hrystja_

Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Mask

Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Mask

Я люблю різні маски, тож в моєму арсеналі можна зустріти різний асортимент: гідрогелеві, глиняні, ензимні, альгінатні. Немає тільки тканинних ( точніше, є одна, але вона вже рік чекає свого часу😅), бо такі маски не дають мені бажаного результату і я їх просто не розумію.

Недавно я собі шукала якусь маску, бо якраз закінчились всі, якими користувалася.

Ну, і звісно, вибір впав на новинку від Joko blend.

Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Mask

Спочатку я її купила з метою наносити після пілінгу. Коли нанесла один раз, то зрозуміла, що вона набагато краще буде працювати по-іншому. Хоча після пілінгу ефект теж був непоганий.

Інколи так буває, що просинаєшся з таким виглядом, ніби не спала 2 дні. В мене було таке недавно, і ще тоді подумала, як добре було б знайти таку маску, яка "приведе до тями".

Так от, Joko blend- це саме така маска!!!

В неї дуже приємна гелева текстура, при нанесенні відчувається легенький холодок. Але вона не пече і жодних негативних реакцій не викликає.

Маска призначена для сухої та зневодненої шкіри. В мене жирна шкіра, і мені вона підійшла ідеально. Бо саме такого зволоження і наповнення вона потребувала.

В складі низькомолекулярна гіалуронова кислота, комплекс кераміків та фосфоліпідів, які утримують вологу і сприяють зменшенню зморшків.

Тут я згідна на 100 %. Моє шкіра була ніби обезводнена, ця маска допомогла відновити баланс. Шкіра стала пружною і зникла сухість, яка була в окремих місцях.

Зразу після нанесення маски видно, якою класною стає шкіра. Я її дуже люблю використовувати зранку, маска працює ідеально і за 5 хвилин в мене дуже класний вигляд ( такий ефект, напевно, зрозуміють люди, яким вже 30+).

Її дія схожа на патчі для очей, тільки тут на все обличчя.

Для мене ця маска стала просто незамінною в моєму догляді. Вона справді чудова, працює дуже швидко в ідеально. Я в захваті, справді.