Лінійка для фарбованого волосся від Kezy
💇🏻♀️
Я вже ділилась з вами, що повністю змінила свій догляд для волосся.
Я фарбую його близько 10 ти років в чорний колір.
Після літа, палючого сонця воно стало зовсім сухе , не слухняне, плуталось на кінчиках.
Тому я відвідала перукарню, щоб обрізати близько 5-ти см, та обрала лінійку від Kezy для фарбованого волосся.
Kezy - це італійський бренд, вони виготовляють професійну косметику для волосся з 1998 року на основі американських рецептур та технологій.
Лінійка має красивий дизайн в голубому кольорі.
KEZY Coconut Shampoo - Шампунь для фарбованого волосся
▪️Представлена в об'ємі : 375 та 1000мл
▪️Зручна бутилочка, та дозатор.
▪️Текстура прозора, гелева, середньої густини.
▪️Має приємний , косметичний аромат, з легкими солодкими нотками.
▪️Створює багато пишної піни.
▪️Ефективно та ніжно очищає, не створює дискомфорту.
▪️Шампунь, спеціально розроблений для захисту кольору.
Особливості:
▪️Містить у складі воду кокоса та екстракт соняшника
▪️Надовго зберігає яскравість кольору
▪️pH.4,5 – 5,5 підходить навіть для чутливої шкіри голови
Спосіб застосування: Наношу на вологу шкіру голови. М'яко масажую, потім ретельно змиваю. Повторюю два рази.
Склад: Вода кокоса, яка багата на жирні кислоти та антиоксиданти; захищає фарбоване волосся та відновлює його колір. Екстракт соняшнику допомагає захистити волосся від пошкоджень, спричинених вільними радикалами та зберігає яскрівість кольору.
Маска для фарбованого волосся Kezy Coconut Mask
Об'єм: 250ml, 1000ml
▪️Я маю у форматі 250 мл і вона представлена в мякій тубі . Для мене це самий зручний варіант.
▪️Кришечка добре закривається.
▪️Кондиціонуюча маска для фарбованого волосся має кремову текстуру, збагачена екстрактом кокосової води.
▪️Захищає волосся від впливу навколишнього середовища, а також від втрати життєво необхідних протеїнів; зберігає яскравий, інтенсивний колір довше.
Особливості:
- зволожує волосся роблячи його м\'яким, еластичним та блискучим
- максимально захищає від вимивання кольору
- полегшує розчісування
- не містить шкідливих інгредієнтів
- pH.3,0 - 4,5 чудовий вибір для фарбованого, пошкодженого волосся
Спосіб застосування: наношу на чисте, підсушене рушником волосся.
Прочісую, для кращого проникнення. Залишаю на 5-10 хвилин. Ретельно змиваю..
СКЛАД: Містить воду кокоса, яка багата на жирні кислоти та антиоксиданти; захищає фарбоване волосся та відновлює його колір.
Відео з результатом
В результаті моє волосся добре очищене, пасма зволожені , розгладжені , мають гарний блиск, не плутаються , та слухняні.
Я в захваті ✨
Ще використовую комплексно із олійкою Kezy Macadamia Oil з допису : https://club.makeup.com.ua/post/52452/ .
Наразі для мене це найкращий варіант , радію, що волосся виглядає краще , та доглянутіше ♥ ️
Коментарі (0)