Олена Романюк

Round Lab Зволожувальний сонцезахисний крем з екстрактом березового соку

Цілий рік я користувалася сонцезахисним кремом Beauty of Joseon, який вважала бездоганним, але з суттєвим нюансом у спекотну погоду.

Тож, я вирішила спробувати ще один, не менш відомий, Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF50+PA++++, який обіцяє інтенсивне і тривале зволоження, саме те, чого не вистачало моїй шкірі з Beauty of Joseon у надзвичайно спекотну погоду. І тому, я й вирішила спробувати інший крем.

У Round Lab з'явився ось такий цікавий набір пробників-стікерів (фото нижче), з відомими засобами бренду.

До речі, в Beauty of Joseon, вийшла новинка - оновлена версія санскріну, на рисовій воді, без ніацинаміду 🧐

Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF50+PA++++ я придбала у форматі пробників - стікерів по 3 мл кожен. Вийшла майже мініатюра, 9 мл.

Стікери зручні, відкриваються легко

Склад - майже ідентичний в обох санскрінів, сучасні, безпечні, хімічні фільтри, ніацинамід.

Компоненти, які заключені в назви санскрінів, у BoJ на другій позиції екстракт рису, у Round Lab - березовий сік (15-та позиція)

Аромат - я не відчуваю ніякого, абсолютно, як і в BoJ

Консистенція - ідеальна, дуже легка в Round Lab, навіть водяниста при нанесенні на шкіру.

На перший погляд, консистенції ідентичні, але Round Lab легший та здається більш невагомим.

Текстура - тут, цікаво, при нанесенні на шкіру і подальшому поглинанні, Round Lab більш поживний та насичений.

На фото помітно, як виглядає моя шкіра ДО нанесення санскріну Round Lab.

У мене нормальний тип шкіри, але є схильність до зневодненого стану, мені 39 років, в догляді є ретинольна сироватка MediPeel та з вітаміном С Skin&Lab, отже, санскрін є необхідністю + тепла й сонячна погода.

При нанесенні здається, що санскріни однакові, але при поглинанні шкірою Round Lab з'являється відчуття дуже потужного зволоження та блиску.

На фото (гортайте) помітний блиск, з першим нанесенням я злякалася і чекала висипів і велетенських пор 🤣але через 5 хвилин крем всідається, шкіра набуває стандартного вигляду, який зберігається весь день.

• Round Lab - абсолютно забуваєш, що нанесла санскрін, настільки комфортно я почуваю себе під сонячним промінням на відкритому просторі. Але, я не помічаю ефекту висвітлення шкіри чи вирівнювання тону, ще треба почекати, поки крем поглинеться шкірою. Та згодом, маю ідеальне зволоження, без блиску протягом дня.
  • Beauty of Joseon - легке й швидке поглинання, висвітлення, навіть здається, що присутній ефект тонування шкіри, напевно, за рахунок рисового екстракту. Але не вистачає зволоження для мого типу шкіру.
  • Обидва санскріни добре змиваються, не спричиняють висипів чи швидкого забруднення пор.

Отже, обидва санскріни мені подобаються, вони варті усіх схвальних відгуків.

Beauty of Joseon буде ідеальним на теплу чи прохолодну погоду, бо у високі температури цього літа він напевно швидко випаровувався (?я читала в одному американському медичному журналі про цю здатність санскрінів) і довго я з ним не витримую на відкритому просторі,

Round Lab - цікава комбінація зволожувального крему і сонцезахисту, з ним комфортно під сонячним промінням, але треба перечекати етап поглинання крему.

Що найголовніше? Не бійтеся санскрінів, пробуйте, тестуйте в мініатюрках чи пробниках, та шукайте свій 😉

А ще, я продовжу далі знайомство з брендом Round Lab, на черзі креми та гель для вмивання 😉