the age of aquarius

Порожні баночки #11

Порожні баночки #11

Це мали бути порожні баночки за вересень, але я тільки зараз згадала, що не виклала.

Отже, 1. Шампунь рослинний проти випадіння для нормального і сухого волосся, Bioxsine

Саме Bioxsine мені порадив трихолог, коли я звернулась із скаргою на випадіння волосся (як мені здавалося, надмірне). Про це я трохи писала в минулому дописі, тому тут просто зупинюсь на тому, що Bioxsine я придбала, коли закінчився Pura d'Or і ніякої погоди він не зробив. Треба пробувати нормально, в комплексі із іншими засобами цього ж бренду.

2. Флюїд з функцією термозахисту для випрямлення волосся, Lisap

Чесно, не знаю, як оцінювати роботу термозахисту. Після регулярних укладок стан волосся не погіршився. Чи це завдяки цьому засобу, чи іншим також - не можу бути впевнена.

Не помітила, щоб він якось допомогав у випрямленні волосся. Що з ним, що без нього, в мене виходить однаково.

В цілому засоби-термозахист використовую для галочки.

3. Гель для душу з кокосом, Yves Rocher

Нормальний. Просто нормальний гель для душу, без якихось яскравих вражень. Піниться посередьно.

4. Крем для обличчя та тіла, Byphasse Moisturizing And Nourishing Cream Face And Body

Брала для тіла. Здався мені трошки олдскульним - від пакування (одразу асоціації з Nivea) до запаху. Це не недоліки, просто особливість. Зволожує добре без зайвої липкості. Єдиний умовний мінус, який я для себе відкрила - коли в тебе довгі нігті, незручно користуватися кремами в баночках) Неприємно, що забивається під нігті)

5. Лосьйон для тіла з ретинолом, Paula's Choice Skin Smoothing Retinol Body Treatment

Містить ретиноїд у формі Retinol в низькій концентрації 0,1%, тому жодного дискомфорту не спричиняє і ніякий період адаптації не знадобився. Додатково, в складі є моя улюблена неактивна форма вітаміну С, Tetrahexyldecyl Ascorbate. В цілому мій підхід до цього лосьйону такий, що це в перспективі в будь-якому разі буде краще, ніж лосьйон звичайний. Але вартість кусюча. Якщо мастити все тіло кожного вечора, можна розоритися (та і не впевнена, що це потрібно). Він в мене для рук (повністю), шиї, декольте.

Може здатися трохи липким.

6. Крем для обличчя Trilogy Vital Moisturizing Cream

Мій найбільш улюблений крем для обличчя, вже колись був у "баночках". Шкода, що більше не відчую цього задоволення, оскільки його зняли з виробництва і це майже розбило мені серце.

7. Зволожувальний крем-сорбет для обличчя, Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Sorbet

Легкий і ненав'язливий - те, що треба на літо. Запах традиційно рослинний. Safe buy для чутливої шкіри.

8. Очищуючий гель для вмивання для жирної, комбінованої та проблемної шкіри, Weleda Purifying Gel Cleanser

Не дуже піниться, мені таке подобається. Класно освіжає, тому це також вдала покупка для літа.

9. Інтенсивна антивікова корегуюча сироватка, La Roche-Posay Retinol B3 Pure Retinol Serum (пробник)

По-перше, дякую Мейкапу за подарунок, було цікаво спробувати. Хоч це і пробник, користувалась я ним декілька тижнів.

Одразу почитала відгуки і вже готувалась до того, що нарешті моя чутлива шкіра відчує, що таке лущіння та печіння від ретинолу, але ніц. І тут я нічого не відчула. То ж я вже і не знаю, може моя чутлива шкіра не така вже й чутлива?) В цілому, тестувати ретинол на якісь результати треба на довгій дистанції, не один місяць, тому зараз просто розповідаю про тактильні відчуття. Придбати повну версію не планую, тому що виробник вказує уникати зони навколо очей. А нащо мені такий ретинол, який не можна наносити навколо очей?

10. Тональний крем Lumene CC Color Correcting Cream

Вперше спробувала крем CC (до цього, зазвичай, користувалась BB) і очікувала меншого ступіня покриття. Але по факту він мало чим відрізняється від BB-кремів, які в мене були. В цілому задоволена. Не жовтить, виглядає достатньо натурально.

11. Туш для вій Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Поки що моя улюблена туш для досягнення ефекту тяжких "лялькових вій". Ця туш дійсно про об'єм. Мені навіть подобається, якщо щось буде трохи склеєно.